13.04.2017 о 07:00
Вул. Личаківська Мечнікова, дтп сталося в 05:30 ( водій по словам свідків в стані алкогольного спяніння )
З низу Личаківськоі їхав - не помітив бетонних блоків і пішов по прямій

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
13.04.2017 о 07:00
Вул. Личаківська Мечнікова, дтп сталося в 05:30 ( водій по словам свідків в стані алкогольного спяніння )
З низу Личаківськоі їхав - не помітив бетонних блоків і пішов по прямій
winn3r писав:До попередніх фото:
"..без дозволу власника транспортного засобу використав автомобільу власних цілях...." - а в стані алкогольного спяніння це майже як "несвідомо"andrew писав: Відповідно чувак собі купив мазду
за викрадення авто сяде 1000%Andriy01 писав: Нестиме відповідальність чолов’яга. І то сумнівно.
weber писав: Мабуть шарашкіного сервісу, бо на нормальних тачки без перевірки охороною не виїжджають.
думаю навпаки...власнику авто від того легше не стане, а посадять хлопця, залишеться з розбитою машиною і сумнівною перспективою відшкодування грошейAVP_6 писав: за викрадення авто сяде 1000%
навряд чи..по радіо речниця казала шо власник передав ключі добровільно, тому написали два протокола за пянку і за факт ДТП, ну і сказала шо за пянку той тіп уже рік назад проходивза викрадення авто сяде 1000%
scrap писав: думаю навпаки...власнику авто від того легше не стане, а посадять хлопця, залишеться з розбитою машиною і сумнівною перспективою відшкодування грошей
думаю просто вже "порішали" батьки чи родина.sashanova писав: навряд чи..по радіо речниця казала шо власник передав ключі добровільно, тому написали два протокола за пянку і за факт ДТП, ну і сказала шо за пянку той тіп уже рік назад проходив ..нічого жизнь пацана не вчить
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей