не зовсім, але десь так, бо в ауді як мінімум 16" колесо, а в жигуля 13", от тобі і різниця, навіть на банальному прикладіkoz@k писав: в жигулі коштує 50грн,а на ауді має бути 200,бо це ауді?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
не зовсім, але десь так, бо в ауді як мінімум 16" колесо, а в жигуля 13", от тобі і різниця, навіть на банальному прикладіkoz@k писав: в жигулі коштує 50грн,а на ауді має бути 200,бо це ауді?
саме так. і так воно є. всюди!!!koz@k писав: поміняти колесо в жигулі коштує 50грн,а на ауді має бути 200,бо це ауді?
ну в нормальних сервісах є спец присособи і інструмент для такого.Вже бачив як одні сервісмени казали що не висвертять обірвані болти кріплення коробки до мотора в цій же ауді без зняття коробки, і якраз біля стартера там де мало місця ,а на норм сервісі спец інструментом висвелили і все гарно вийшло.BOXER писав: ну не факт, в жигулю всі болти 100 разів на рік крутяться, а на ауді раз на 20 років і закисають)
навіть не так. в жигулі всьо робиться молотком і ключом на 13. а якшо не виходить то зрізається болгаркою за 5 секунд. і потім приварюється назад. а в ауді щоб відкрутити сраний болтік тре півмашини розібрати. і це має коштувати однаково?BOXER писав: в жигулю всі болти 100 разів на рік крутяться, а на ауді раз на 20 років і закисають)
завжди таке було є і будеandrew писав: bossjara ніколи такого не було на нормалних сервісах, хіба в гаражах..
Вартість такої роботи буде ідентична, навіть якщо це буде жигаbossjara писав: про заміну амортизаторів я не знаю, а от заміна масла наприклад на ланосі і на тому ж бе 6 що однаково коштують? без ціни масла?
правильно і для Ланоса і для Пасата Б6 - заміна масла, аморта буде по часу +- така ж..cat-yellow писав: Нормо-година роботи з Ауді в Польщі: від 300 злотих
тут ма в би сказати .... suka закисло щось не йде jobanaврот jiбемось пів дня .....koz@k писав: А коли я дзвонив то казали ну ми ше робим,ше робим,все в процесі.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей