1. Чигиринська 42в (завод Пластмасфурнітура), токарні + фрезерування + шліфування, колись були ще зварочні півавтоматом - тепер хз, станки вітчизняні і відповідна точність і якісь (рівень втулки пальці, гальм.диски, труби і тд). Домовлятись на місці з бригадиром або і з токарем напряму (Володя). Станки 1к62 + ДИП-300
2. Вїзд в Рясне (поворот за НТОН готелем) токарні + фрезерування, вроді добвання + нарізка зубів (шестерні), станків купа, яка якість хз бо мені тільки одну шестерню зробили і вроді була гуд. Панти і "завантаження" на рівні з оцим Максимом
3. Вольво кукурузяна - два станки токарні, один токар, але якшо потрібно на вже і шось дрібненьке то до нього.
Це з таких простеньких з старими станками, але я думаю такого в кожному районі по 5-6 цехів є
4. Конюшинна, адреси не памятаю, на скріні видно прохідну

от тут любе-голубе, всі станки імпортні, можна по безналу вроді навіть. точність мікрони, шліфовка, поліровка і тд.
Всі решта фірми (як то на шевченка чи там в куликові) є в інтернеті і то кожен сам може знайти собі. Але прайси там відповідні.
Кому зовсім дешево потрібно - Локомотиво-ремонтий, танковий, і залізниці по регіонах. Там телефонів ніхто не дасть бо люди реклами не шукають, самі розумієте

От якось так