Автомобілі закордонного виробництва та їх обслуговування

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Японці чи Німці

Японці чи Німці

1. Японці
225
38%
2. Німці
366
62%

Всього голосів: 591

andriy320e30
Ім'я:andriy
Стать:чоловік
Дякував (ла): 20 рази
Подякували: 15 рази
Контактна інформація:
Re: Японці чи Німці

Повідомлення andriy320e30 » П'ят, 31 березня 2017, 11:52

Ви порівнюєте силу тільки на макс оборотах, а треба для початку полку моменту порівнювати. І обороти на яких він є
TURBO -POWER

Dexter
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази

Повідомлення Dexter » П'ят, 31 березня 2017, 11:54

RULES, "доволі поширені" компресорні мотори з механічним інжектором на гольфах? :shock дай ссилку на авторіа :D :D
Work hard! Play hard!

T5-R
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 23 рази
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » П'ят, 31 березня 2017, 12:00

xxfOxx писав: рівняй який там євро стандарт на тому і на тому, тоді про щось можна говорити,
справа в тому, що всі сучасні виробники роблять ставку на молообємні турбо. Це в результаті дає економічність при хорошій потужності.

Я б хотів порівняти новий тігуан до якоїсь хонди... :ninja
Impossible is Nothing

T5-R
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » П'ят, 31 березня 2017, 12:01

Dexter, у львові був корадо G60, passat b3 g60 та поло g40
Impossible is Nothing

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення AnGeL » П'ят, 31 березня 2017, 12:02

ото курва аргументи, ото сила! дуалкарби лишились тільки в памяті, а гольфи 2.9, синкро, кватро, ж60, прям кишить ними Україна. та ясень пень шо гольфів в нас більше бо польща і німці під боком, шо було то і таскали за часів ссср і на початках незалежності. тоді не було як таких нових автосалонів іномарок, та й купівельна спроможність в людей була нульова. може хватить на тому спекулювати? :facepalm
T5-R писав: гольфи синкро та кантрі іздили по львову і не один. Навіть зараз вони є тут
так, знаю, сам бачив кілька. то швидше колекційні екземпляри в руках автофанатів.
cat-yellow писав: ні, об"єктивність, то коли в технологій ні масової турби, ні повнопривода, але хтось ше все рівно німб над головою бачить
нє-нє Міша, обєктивність коли різні класи і різні приводи порівнюють. ти ж був на змаганнях з драгу, і знаєш шо ніхто не мішаю всьо в одну стайню. але шо тобі змагання, раз в чесній боротьбі нема чим похвалитись, то давайте козиряти кватро-шматро яке в конкурентах субару і т.д. ну бо ж треба чимось виєбнутись, і насрать шо рівняють різні речі.
cat-yellow писав: а для тебе, об"єктивного, Хонда була, Хонда є і Хонда буде топом по всьому де вона є... а то, шо по деяким параметрам вона в гавні - ну то значить гівно винувате! от така получається об"єктивність
ну курва, ну де я таке писав? ))) я пишу про старі хонди, а не про нові, шо була, є і буде, бла-бла-бла) ти ето, завершуй з наркотиками)))
andriy320e30 писав: На тайп - р є ес 2 турбо квадро, з 90х,яка конкретно їде. І то в прості буді 80ки.я вже відео дріфту скидав. А гольф це народний автомобіль, і люди не котіли там багаторичажки, а максимум простіше, дешевше, і надійніше. Бо фольцваген це не преміум бренд.все робилося якнайдешевше для народу.
отакої, а субару тоді для кого була? та й сівік то блін теж не бізнес-преміум клас, це є самий натуральний і прямий конкурент гольфа, як по калсу, як по компоновці, як по ціні і по всьому. сівік теж проста дешева тачка для народу. і сівік і гольф мали заряджені версії, гті і тайп р. у всіх оглядах, всюди саме їх наводять як конкурентів, а не ауді s2.

і ще про гольф для бідних, з клімою, шкірою, і іншими плюшками в жирних комплектаціях, якось не сильно вяжеться з народним авто. так шо не треба тут зливати гольф і підсувати повнопривідні ауді.

vovka, ну так мова зайшла іменно за ті машини а не за новіші. ти дійсно перечитай з чого почалось все.

ну і шо тоді не найважливіші параметри автомобіля як технічні дані? ті сівіки не тільки швидше до 100 набирали, вони і керувались краще, і надійніші були, і вцілому відчуття в машині зовсім інші. то треба поїздити в одні і іншій, і всі питання відпадуть...

ну і гольф 1.3 не для гонок, а сівік 1.3 для гонок? :D він не порівнює якийсь говногольф з топовим тайп-р, а порівнює з таким же говносівіком, з таким же мотором. тобто середньостатистиний тазік з обох світів. шо тут не так? :facepalm
T5-R писав: хонда в 2012 році знімала з 1.8 142 к.с., як бмв у 89 році та фольксваген десь в тому ж періоді.
а ото взагалі просто вишах) порівняти один з топових моторів бмв 89 року, і самий овочний мотор хонди в 12, ото я розумію обєктивність :shout :shout :shout

короче, якшо не можете представити конкурента в рівній і чесній боротьбі, то так і скажіть, а не викручуйтесь як в'юни, мол то вже тільки в пам'яті, бла-бла :-) :-) :-) фашій фантазії нема меж :D
Хондоводи настільки сурові....

AnGeL

Повідомлення AnGeL » П'ят, 31 березня 2017, 12:05

T5-R, ти краще розкажи про надійність тих компресорних моторів, їх ресурс і т.д.. і питання їхньої популярності якось закриється само собою.
чомусь я не зустрічав на змаганнях всяких тих гольфів гті, ж60 і інших, бо чуть шо, і там всьо наєпнеться, і ремонтувати або космос, або навіть нема чим. а сівіків на б-серії як гною, на всяких змаганнях по всьому світу. таки напевно невдалі були в них мотори в 90их, раз на них ще потепер змагання ганяють.

AnGeL

Повідомлення AnGeL » П'ят, 31 березня 2017, 12:07

andriy320e30, та прошу дуже, ще один стереотип. полка моменту на б серії - рівна, як і на решті хондовських моторів. саме для того і придумали втек, бо без нього на валах багато хто може зняти таку потужність, але низів не буде як і середини. а там є все. графіки є в неті на любий мотор ;) і полка моменту не маю якихось диких провалів чи скачків

T5-R
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » П'ят, 31 березня 2017, 12:08

AnGeL писав: а ото взагалі просто вишах) порівняти один з топових моторів бмв 89 року, і самий овочний мотор хонди в 12, ото я розумію обєктивність
яка різниця топ чи не топ, якщо хонда 30 років не може вийти на кращі показники.
AnGeL писав: якшо не можете представити конкурента в рівній і чесній боротьбі, то так і скажіть, а не викручуйтесь як в'юни, мол то вже тільки в пам'яті, бла-бла фашій фантазії нема меж
нема для кого надавати конкурентів. Ніхто не винен що в хонди допотопні характеристики в сучасних машинах, для яких важко підібрати конкурента. :shout
Impossible is Nothing

T5-R
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » П'ят, 31 березня 2017, 12:10

AnGeL писав: а сівіків на б-серії як гною, на всяких змаганнях по всьому світу. таки напевно невдалі були в них мотори в 90их, раз на них ще потепер змагання ганяють.
в голандіїї досі ганяють на вольво 340-360, це показник?
машина по своїй суті лайно.
AnGeL писав: чомусь я не зустрічав на змаганнях всяких тих гольфів гті, ж60 і інших
чомусь я по трасі не зустрічав старі хонди, коли на свому е30, яка мала 25 років, обїжжав частину європи.
Impossible is Nothing

RULES
Ім'я:Роман
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 157 рази

Повідомлення RULES » П'ят, 31 березня 2017, 12:14

Dexter писав:RULES, "доволі поширені" компресорні мотори з механічним інжектором на гольфах? :shock дай ссилку на авторіа :D :D
компресорні були вже з електронним інжектором.
я про весь модельний ряд. не тільки гольфи. пасат це також бюджетна тачка тоді була в свому класі
VAG вже не той

Dexter

Повідомлення Dexter » П'ят, 31 березня 2017, 12:18

T5-R писав: Ніхто не винен що в хонди допотопні характеристики в сучасних машинах, для яких важко підібрати конкурента.
хонда зараз здулась бо в 90тих і 00-их жила без конкуренції серед сокир
Work hard! Play hard!

RULES
Ім'я:Роман
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 157 рази

Повідомлення RULES » П'ят, 31 березня 2017, 12:21

доречі, а чого в іпошок не було тачок сильніших за 280к.с.?
VAG вже не той

T5-R
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » П'ят, 31 березня 2017, 12:23

Dexter писав: хонда зараз здулась бо в 90тих і 00-их жила без конкуренції серед сокир
хонда здулась на початку 90их а не в2000их, а тепер сама сокирою стала

RULES закон обмежував
Impossible is Nothing

AnGeL

Повідомлення AnGeL » П'ят, 31 березня 2017, 12:31

T5-R, далі спригнув на різницю в роках, і ше всяку білібірду) я чомусь вважав що всі вже помітили, що ми говоримо про машини 90-их років, але як виявляється, не всі :D ну що ж я можу вдіяти, люди різні бувають :D не всім дано вести конструктивну суперечку :-)

T5-R
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » П'ят, 31 березня 2017, 12:32

AnGeL писав: алі спригнув на різницю в роках, і ше всяку білібірду)
питай конкретно що хочеш почути, а не 100500 букв тут настрочив
якщо ти про конкурентів, я тобі навів 5.9секунд у ауді, яку ти не хочеш брати до уваги та гольф 7.1сек.

хочеш по топових комплектаціях цивіків і гольфів 90их пройтись, щоб хоч якось зясувати де сокира а де космос?
я вже тебе про це питав, відповіді не отримав.
Востаннє редагувалось П'ят, 31 березня 2017, 12:36 користувачем T5-R, всього редагувалось 2 разів.
Impossible is Nothing

AnGeL

Повідомлення AnGeL » П'ят, 31 березня 2017, 12:33

T5-R, та вже курва 5 сторінок питаю, а всьо безтолку. я вже змучився :D

AnGeL

Повідомлення AnGeL » П'ят, 31 березня 2017, 12:34

T5-R писав: яка різниця топ чи не топ, якщо хонда 30 років не може вийти на кращі показники.
відхилюсь від теми: добре шо фольц вийшов на кращі показники і досі продає 2.0 на 115 к.с. :shout :facepalm

T5-R
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » П'ят, 31 березня 2017, 12:35

AnGeL писав: добре шо фольц вийшов на кращі показники і досі продає 2.0 на 115 к.с.
для мексики нормуль.
принаймі кузова їздять
не те що црв нові, в яких тріскають стакани чи то стійки :shout
Impossible is Nothing

Dexter

Повідомлення Dexter » П'ят, 31 березня 2017, 12:46

AnGeL писав:2.0 на 115 к.с. :shout :facepalm
вот щас обідно було
Work hard! Play hard!

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » П'ят, 31 березня 2017, 12:48

AnGeL писав: cat-yellow написав:
а для тебе, об"єктивного, Хонда була, Хонда є і Хонда буде топом по всьому де вона є... а то, шо по деяким параметрам вона в гавні - ну то значить гівно винувате! от така получається об"єктивність

ну курва, ну де я таке писав? ))) я пишу про старі хонди, а не про нові, шо була, є і буде, бла-бла-бла) ти ето, завершуй з наркотиками)))

оооо то вертаємось до попереднього
- хонда "була колись"
- ваг "був колись"

тепер претензії є і до тих, і до інших, бо вони вже не відповідають тим амплуа, яких зажили собі в 90-х

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей