Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДТП!!! Фото [Львів] і їх обговорення
- bodik01
- Ім'я:Богдан
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 6 рази
Жертви швидкої їзди
20 липня біля селища Страдч Яворівського району на автошляху Львів – Краковець сталося ДТП. 26-річний водій легкового автомобіля “Джілі”, не впоравшись із керуванням, зіткнувся з маршрутним таксі “Шаолінь 6660”.
Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждало шість осіб, із них п’ятеро – пасажири легкового автомобіля та один – маршрутного таксі, яких із травмами різних ступенів важкості госпіталізували до лікарень Львова. Про це “Газету” повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій Львівської ОДА.
“Водій легковика, прямуючи з міста Яворова до Львова, порушив правила обгону. Він виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автобусом”, – повідомив керівник центру громадських зв’язків ДАІ у Львівській області Михайло Василишин. Пан Василишин додає, що навколишньому природному середовищу, дорозі та її спорудам матеріальних збитків не завдано. А от дві пасажирки легкового автомобіля – 26-річна і 46-річна львів’янки – померли в лікарні від отриманих травм. Ще чотирьох осіб травмовано: одного пасажира маршрутного таксі, водія та двох пасажирів легкового автомобіля, яких із травмами різного ступеня важкості госпіталізовано у Львівську міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги та Новояворівську районну лікарню.
Нагадаємо, лише за добу на території країни зареєстровано 188 дорожньо-транспортних пригод, у яких загинуло 30 і 246 осіб травмовано.
http://www.gazeta.lviv.ua/articles/2008/07/22/32883/
20 липня біля селища Страдч Яворівського району на автошляху Львів – Краковець сталося ДТП. 26-річний водій легкового автомобіля “Джілі”, не впоравшись із керуванням, зіткнувся з маршрутним таксі “Шаолінь 6660”.
Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждало шість осіб, із них п’ятеро – пасажири легкового автомобіля та один – маршрутного таксі, яких із травмами різних ступенів важкості госпіталізували до лікарень Львова. Про це “Газету” повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій Львівської ОДА.
“Водій легковика, прямуючи з міста Яворова до Львова, порушив правила обгону. Він виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автобусом”, – повідомив керівник центру громадських зв’язків ДАІ у Львівській області Михайло Василишин. Пан Василишин додає, що навколишньому природному середовищу, дорозі та її спорудам матеріальних збитків не завдано. А от дві пасажирки легкового автомобіля – 26-річна і 46-річна львів’янки – померли в лікарні від отриманих травм. Ще чотирьох осіб травмовано: одного пасажира маршрутного таксі, водія та двох пасажирів легкового автомобіля, яких із травмами різного ступеня важкості госпіталізовано у Львівську міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги та Новояворівську районну лікарню.
Нагадаємо, лише за добу на території країни зареєстровано 188 дорожньо-транспортних пригод, у яких загинуло 30 і 246 осіб травмовано.
http://www.gazeta.lviv.ua/articles/2008/07/22/32883/
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Re: ДТП!!! Фото
Це що показник? Ніхто незнає що сталося б в такій ситуації з німцями або японцями
Ford?
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Богдан про цю. аварію вже тут писали (в темі про китайські автомобілі), повторюся і тут, що люди і в "лексусах" і "хаммерах" б"ються на смерть! Просто йшлося про те, що китайці заполонили наші міста і села і кінця краю тому не видно! А рівень безпеки в них продовжує бути найнижчим, чи одним з найнижчих (ще є "наші" "славути" і "сімки")...
Хоча, моя особиста думка, Китай НІКОЛИ не зробитиь по-справжньому безпечний автомобіль. Гарний зовні - можливо, безпечний, надійний - ніколи!!!

Хоча, моя особиста думка, Китай НІКОЛИ не зробитиь по-справжньому безпечний автомобіль. Гарний зовні - можливо, безпечний, надійний - ніколи!!!

- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
BOXER, Astra з мосту злетіла, без жертв.
- Masterio
- Ім'я:Тарас
- Подякували: 0
Хто в чора бачив ДТП під мостом на Чорновола. Зіткнулося три машини. Перший нісан вродіби непамятаю, йому в зад вїхала славута а славуті в зад вїхав фольсваген. Фото нема бо телефон без камери.
- Buts
Безпека авто це одне, але людський фактор не останній.
У нас такі широкі дороги, що легко можуть розійтися 3 авто. Часто люди без достатніх навиків їзди і вміння поводитись в екстремальних ситуаціях творять чудеса.
Легкова затаранила автобус аж на зустрічній обочині.
У нас такі широкі дороги, що легко можуть розійтися 3 авто. Часто люди без достатніх навиків їзди і вміння поводитись в екстремальних ситуаціях творять чудеса.
Легкова затаранила автобус аж на зустрічній обочині.
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Buts, [цензура] якийсь, де ті мерс і авео, що за сліди на багажнику ітд, номера зянли , ха сміх, чуш як завжди на попсових фішках, там тільки з фотошопських приколів можна погнати
Ford?
- S_V_B
- Номер:0990
нефакт............можливо і правда.... а те що номера в нас зразу при дтп знімають це факт....
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Buts, S_V_B, Fobos,
http://kiyany.obozrevatel.com/news/2008/7/23/46830.htm
http://kiyany.obozrevatel.com/news/2008/7/23/46830.htm
-
- Ім'я:Андрій
куйня якась з тим дтп))) цікаво шо курять ті що все це придумують)))
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- andriy_zab
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 12 рази
Щойно був свідком ДТП на В.Великого біля NY. Хлопець і дівчина переходили дорогу на пішохідному переході і їх збила чорна 2110. Дівчина зразу підвилась і сіла на бордюр, а хлопця зразу шофер повіз в лікарню. Так шо люди, не ганяйте по мокрому асфальті! 

- weber
Ппц, на рівному місці.andriy_zab писав:Щойно був свідком ДТП на В.Великого біля NY. Хлопець і дівчина переходили дорогу на пішохідному переході і їх збила чорна 2110. Дівчина зразу підвилась і сіла на бордюр, а хлопця зразу шофер повіз в лікарню. Так шо люди, не ганяйте по мокрому асфальті!
Не стосується ДТП: щойно там проходив з другом, два урода на зебрі не зупинилися, при тому що ми чверть пройшли вже. Ужс

Але асфальт сухий...
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
weber, я то бачу кожен день, ніхто правил не дотримується, кожен їде як на фірі, ні повороту ні знаку ні розмітки 

- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
andriy_zab, +1, і я бачив. Але я проїжав, коли стояла десятка і за нею Цівік якийсь новий (не шарю в них), обоє в лівому ряді. Виглядало тіпа цівік в сраку поцілував десятку, але слідів удару не було. Швидкої не було по ходу і ментів теж. А от зєвак дофіга зібралось. На тротуарі ніби тіп стояв, голова в крові була... Ніпанятно якось 

Востаннє редагувалось Чет, 24 липня 2008, 22:47 користувачем BOXER, всього редагувалось 1 раз.
Sad, but true.
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
weber, а ти думав легко бути пішоходом? 
а взагалі замічаю останнім часом стільки оленів на дорогах шо просто жуть

а взагалі замічаю останнім часом стільки оленів на дорогах шо просто жуть

- ko3a4ok
- Ім'я:Максим
- Контактна інформація:
оленів багато також і пішеходів як переходять де захочуть (а особено бабульки яким все [цензура].....й і валять як танки) тому нетреба ганяти а шей на мокрому асфальтіLEgEnDA писав:а взагалі замічаю останнім часом стільки оленів на дорогах шо просто жуть
BMW - це мій стиль життя......... http://bmwcars.pp.ua/
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей