Була недавно схожа тема, почитай viewtopic.php?f=6&t=7757&start=0
Єдине, що 9-ку зараз не так то просто знайти, але якщо зацікавишся - пиши в приват, постараюся допомогти

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
прежде чем такое советовать, сначала сам бы попробовал проехатся на этом говнеApokalipsis писав:бери фюжин
Їздив нормально пре!antik писав:прежде чем такое советовать, сначала сам бы попробовал проехатся на этом говне
Apokalipsis писав:Їздив нормально пре
Igor_Lviv писав:А мотор "від мотоцикла" на світлофорі легко вставляє більшу половину машин
То ніхто навіть не сумнівається. Але вона вийде зовсім небюджетнаSpeedo писав:Всім радив і тобі пораджу, якщо хочеш нову і відносно недорого, пошукай Міцу Лансер 9. І машина - зверь, надійність на високому рівні і не стидно на люди показатися
Поперше знов же небюджет. По друге на наших дорогах у них ходова дохне скоро, вже не від одного чув.Apokalipsis писав:Бери Форд! ото машини тварюки! бери або фюжин,або фієсту!ну а якщо маєш більше лаве то можна і шось інеше...
Figaro писав:... на дачії логані... за 6 міс добив рульову колонку 780євриків
+1 або навіть і 10,їздив на двох ...бомбаSpeedo писав:Хоча моя особиста порада
"Міцубісі Лансер 9" форевер!
або рунстерБогдан писав:Якщо ні,то фабія звичайно..
руМстерLEgEnDA писав:або рунстер
ага посади туда 4 людини,і залий повний бак бензину,і ше втисни в багажник 2 кульки з "арсену" і буде тягнути шо аж страшно буде.... ті 3 циліндри будуть ледве рухатись в моїх знайомих є така машина тому знаю що говорю! а про сидження в машині то якшо не знаєш не говори! і я вже говорив шо нехай сам собі думає шо йому купляти! В кожного своя точка зору!Igor_Lviv писав: А мотор "від мотоцикла" на світлофорі легко вставляє більшу половину машин
нема ніяких проблем все шо нема в магазині то привозять за 2 тиждні з німетчини!Igor_Lviv писав:проблеми з запчастинами до них
Apokalipsis, людина задала це питання на форумі для того щоб їй щось порадили, а ти тупо кумариш своїми безтолковими постами і порадами типу хай сам думає...Apokalipsis писав: і я вже говорив шо нехай сам собі думає шо йому купляти! В кожного своя точка зору!
Перепрошую, але ти [цензура] повну [цензура]. Дитино, іди вчися до школи замість того щоб по форумах лазити. Або тусуй на фішкі.нет коментати коменти типу першийнах.Apokalipsis писав: ага посади туда 4 людини,і залий повний бак бензину,і ше втисни в багажник 2 кульки з "арсену" і буде тягнути шо аж страшно буде.... ті 3 циліндри будуть ледве рухатись в моїх знайомих є така машина тому знаю що говорю! а про сидження в машині то якшо не знаєш не говори! і я вже говорив шо нехай сам собі думає шо йому купляти!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей