В БМВ в С класі тоді був E36Compact. от з ним і тре порівнюватиAnGeL писав: то є С-клас. шось у вас подвійні стандарти.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Японці чи Німці
- RULES
- Ім'я:Роман
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
VAG вже не той
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
Re: Японці чи Німці
вот доречі да, дуже влучно підмітивRULES писав: В БМВ в С класі тоді був E36Compact. от з ним і тре порівнювати

Хондоводи настільки сурові....
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
які подвійні, меншої машини ніж 3ка в модельному ряді БМВ тоді не було, такщо сорі.AnGeL писав: бмв 3 то який клас? ви визначтесь курвамать, чи то є Д-клас і тоді з аккордом порівнювати, чи то є С-клас. шось у вас подвійні стандарти.
чувак, хонда себе позиціонує як автомобіль для драйву, тому я співставив конкурента, драйвового німця - БМВ.AnGeL писав: ну і ти не скинув фоток салону німців тих років, прекрасну панель гольфа третього, пасата б3-б4 та інших...
а як же цівік седан?RULES писав: В БМВ в С класі тоді був E36Compact. от з ним і тре порівнювати
він ніяк не лізе в одні ворота з е 36 компакт. кузов не той.
AnGeL, ну так що там стосовно опцій в "космічній" хонді 90их?
бортовий, тєлік, двозонна кліма...?чи це для тої моделі стало доступним лише зараз

Impossible is Nothing
- AnGeL
T5-R, стоп-стоп. то ваші проблеми, що меншої моделі ніж трійка не було. і якщо трійка це Д клас, то і рівняйте з Д класом, з аккордом, який є і в купе, і в седані, і в вагоні. хватить викручуватись як в'юн
кузов, шмузов...
драйвовий німець є задньопривідним, і відповідно там зовсім все по іншому, тому давай рівняти хоча б по приводах, а не як зараз є куча відео де новий тайп-р програє всім фокусам, гольфам і т.д. бо то всьо повнопривідне а сівік ні
вот, з задньопривідних є ніссани і тойоти в різних кузовах, прошу дуже. 200сх марк2, не менш драйвовим буде
а сівік то є прямий конкурент гольфу. сівік в седані то є конкурент джети.
і знову ж таки, я не сильний в комплектаціях які там бували максимальні чи мінімальні, я суджу по тому що я по факту бачу, коли відкриваю капот чи піднімаю машину на підйомнику.
п.с. ту ще є один нюанс, що на європу завжди йшли порізані комплектації, а на внутрішньому ринку тачку пакувались не гірше німецьких. як виявилось недавно прелюд бував і з електрокріслами, і з складними дзеркалами, і з датчиками світла/дощу і ше там всякої фігні ціла купа, але тільки в японії і з правим рульом

драйвовий німець є задньопривідним, і відповідно там зовсім все по іншому, тому давай рівняти хоча б по приводах, а не як зараз є куча відео де новий тайп-р програє всім фокусам, гольфам і т.д. бо то всьо повнопривідне а сівік ні

вот, з задньопривідних є ніссани і тойоти в різних кузовах, прошу дуже. 200сх марк2, не менш драйвовим буде

а сівік то є прямий конкурент гольфу. сівік в седані то є конкурент джети.
і знову ж таки, я не сильний в комплектаціях які там бували максимальні чи мінімальні, я суджу по тому що я по факту бачу, коли відкриваю капот чи піднімаю машину на підйомнику.
п.с. ту ще є один нюанс, що на європу завжди йшли порізані комплектації, а на внутрішньому ринку тачку пакувались не гірше німецьких. як виявилось недавно прелюд бував і з електрокріслами, і з складними дзеркалами, і з датчиками світла/дощу і ше там всякої фігні ціла купа, але тільки в японії і з правим рульом

- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
драйвовий німець є задньопривідним

- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
Я про зараз! В 90х було все по іншому)AnGeL писав: але на рахунок другої фрази, то візьми любий сраний сівік 90-х років і порівняй його з аналогічним німцем.
TURBO -POWER
- T5-R
- Контактна інформація:
найшвидший розгін у гольфа - 6.6 сек до ста + повний привід, у цивіка шо там?AnGeL писав: а сівік то є прямий конкурент гольфу. сівік в седані то є конкурент джети.
Impossible is Nothing
- T5-R
- Контактна інформація:
AnGeL писав: п.с. ту ще є один нюанс, що на європу завжди йшли порізані комплектації, а на внутрішньому ринку тачку пакувались не гірше німецьких. як виявилось недавно прелюд бував і з електрокріслами, і з складними дзеркалами, і з датчиками світла/дощу і ше там всякої фігні ціла купа, але тільки в японії і з правим рульом
мені пейбл, що там в узькоглазих, ми ведемо розмову про машини які тут у європі.
якщо ти не орієнтуєшся і не маєш інфи, то нащо ти говориш що цівік це космос в порівнянні з німцем?AnGeL писав: і знову ж таки, я не сильний в комплектаціях які там бували максимальні чи мінімальні, я суджу по тому що я по факту бачу, коли відкриваю капот чи піднімаю машину на підйомнику.
Старий, шось ти трохи підпижжуєш виходитьAnGeL писав: суттєвим електропакетом вже в базі (без всяких весел на вікнах і т.д.) і купую інших речей які для німців в ті часи були за межею космосу.

Impossible is Nothing
- AnGeL
T5-R, курва, та скільки можна спригувати. я третій раз повторювати не буду де в японців космос а в німців сокира
короче слів защітан 

andriy320e30, та ніхто не спорить шо зараз по інакшому, але міф зруйновано, і не тільки сокира може не ламатись.

у сівіка без повного приводу 6.2 секT5-R писав: найшвидший розгін у гольфа - 6.6 сек до ста + повний привід, у цивіка шо там?

- Контактна інформація:
якого року сівік?AnGeL писав: у сівіка без повного приводу 6.2 сек
я рівняв з гольфом мк 4
Годжусь лише з одним окрім втеку, більше нічого там особливого нема.AnGeL писав: я третій раз повторювати не буду де в японців космос а в німців сокира
правда який в тому сенс, якщо динамічні характеристики не кращі за "сокиру" гольф.

Ауді S2 то такий як цивік чи нє?
дивлюсь там 95 рік, 5.9сек до ста

Востаннє редагувалось Чет, 30 березня 2017, 18:33 користувачем T5-R, всього редагувалось 1 раз.
Impossible is Nothing
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
а чому "ні" ?AnGeL писав: а не як зараз є куча відео де новий тайп-р програє всім фокусам, гольфам і т.д. бо то всьо повнопривідне а сівік ні

- T5-R
- Контактна інформація:
вони ще досі думають, як так може бути повний привід в машині такого класуvovka писав: В Хонди взагалі були якісь машини такого плану повноприводні ?

Impossible is Nothing
- AnGeL
ну якшо так то теж 6.6, це 7 сівік.T5-R писав: якого року сівік?
я рівняв з гольфом мк 4
ага, а підвіска незалежна багатоважільна по кругу проти балки і макферсона?T5-R писав: Годжусь лише з одним окрім втеку, більше нічого там особливого нема.
а це повний привід і турбо. ну не дурно ж в змаганнях машини ділять на атмо і не атмо, і по приводах, і крім кільця, їх не перемішують і кожеш змагається в +\- рівних умовах, а ви тут бмв задньопривідне Д-класу порівнюєте з сівіками передньопривідними С -класу і тішитесь як дурні цвяшком.T5-R писав: Ауді S2 то такий як цивік чи нє?
дивлюсь там 95 рік, 5.9сек до ста салон зі шкірою та деревом, борт комп і всі діла...
ну не всі. гольф гті теж передньопривідний. така вже філософія хот хетча була, і такою її і дотримуються головні конкуренти. повний привід це завжди інша категорія.vovka писав: а чому "ні" ? Конкуренти ж "так"
просто всі привикли шо хонда часто їздила з машинами на голову вищими класом і обємом і т.д., бо серед однокласників на хонді навіть не цікаво було. колись хонда так могла, зараз вже не так як колись, і вище голови вже не стрибнеш, але однокласникам надавати можна.
взагалі колись це срач вже піднімався, і я колись наводив всі результати 0-100 всіх поколінь, і там завжди +\- були однакові показники, то в одних, то в інших був час кращий на десяті секунди. на то вони і конкуренти.
але річ в іншому: мотори з тих сівіків їздять і по тепер, їх сваплять в всьо шо рухається, капіталять, дують, роблять купу гібридів і т.д. на сівіках ганяють тайм атак, слаломи і всяке таке. а де ті мотори з тих гольфів гті? де ті гольфи гті? один САТ і то на роботу на ньому їздить)
я вже мовчу про те, що починаючи з 3 покоління гті вже був турбо, а хонда до 8 включно лишалась атмо, і трималась на рівні.
- Контактна інформація:
або я заплутався, або що...AnGeL писав: ну якшо так то теж 6.6, це 7 сівік.
7 цівік випускався в 90их?
покажи який це, бо я найшов лише такі:
http://avtomarket.ru/catalog/Honda/Civi ... 2001-2003/
http://avtomarket.ru/catalog/Honda/Civi ... 1997-2001/
Impossible is Nothing
- AnGeL
T5-R, https://de.wikipedia.org/wiki/Honda_Civic_7._Generation
ех, ті німці, навіть гуглом не вміють користуватись

ех, ті німці, навіть гуглом не вміють користуватись

Востаннє редагувалось Чет, 30 березня 2017, 22:11 користувачем AnGeL, всього редагувалось 1 раз.
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
чому?AnGeL писав: я вже мовчу про те, що починаючи з 3 покоління гті вже був турбо, а хонда до 8 включно лишалась атмо, і трималась на рівні.
бо не давала ради вдути
або не хотіла - тоді дурна
так шо не треба Хонду жаліти, шо вона з турбами не тягалась, треба їй п..ди вставляти, чому вона, велика і технологічна, не спромоглась на це!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість