Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ШУКАЮ ТЮНІНГ НА HONDA CRX 91 D16A9
-
- Ім'я:igor
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Шукаю тюнінг на honda crx 91 d16a9 (потрібна оптика як задня так і передня з поворотами) також цікавить технічний тюнінг двигуна хто може допоможіть пищіть в форум а бо телефон хто цим займанться Всім тюнерам respekt 

-
Re: ШУКАЮ ТЮНІНГ НА HONDA CRX 91 D16A9
На Fox- reicing е лише обвіс а Tuning ua приборна панель обвіс та оптика по ціні оптика дешевша на Fox- reicing але мае бети ще дешовшою я знайшов на www.ebay com.багато цікавих речей до мого авто(мене цікавить технічний тюнинг підвіска двигун ) але потрібні люди що можуть їх дістати тобто купують на інтернет аукціонах
Дореці про фірми знаю давно будуть ще пропозиції пишіть
Якшо цікаво можу викласти інформацію по створенню гідравлічного ручника на своїй Honda CRX 

[quote="svoy"]На Fox- reicing е лише обвіс а Tuning ua приборна панель обвіс та оптика по ціні оптика дешевша на Fox- reicing але мае бети ще дешовшою я знайшов на www.ebay com.багато цікавих речей до мого авто(мене цікавить технічний тюнинг підвіска двигун ) але потрібні люди що можуть їх дістати тобто купують на інтернет аукціонах
Дореці про фірми знаю давно будуть ще пропозиції пишіть
Якшо цікаво можу викласти інформацію по створенню гідравлічного ручника на своїй Honda CRX
[/quote]
ebay.in.ua
контора проверенная, "две машины" по частям привёз.
ручник гидравлический 250 у.о. с работой. + регулятор усилия, прямо в салоне. (Приятель поставил.)
езда весёлая с ним, только в обыденной жизни он нафиг не нужен.

ebay.in.ua
контора проверенная, "две машины" по частям привёз.

ручник гидравлический 250 у.о. с работой. + регулятор усилия, прямо в салоне. (Приятель поставил.)
езда весёлая с ним, только в обыденной жизни он нафиг не нужен.
-
Mені гідравлічний ручник обійшовся всего колдун 50 гр+ главний сцепления ланос 147гр + трубка 20 гр. + спец шайби 14гр.+ручка ручніка ваз 10гр. того 241гр плюс моі доработки і моя работа Насправді заміна звичайного ручника на гідравлічний необовязкова в моему випадку було складно відновити старий варіант на тросах який знищили по причині невірної експлуатації та неправельному ремонту на СТО
тому зробив гдравліку .Якщо в когось є креслення вертикальних дверей чи недорогі комплекти на мое авто пищіть в форум Всім тюнерам Respekt :)

- yura
- Стать:чоловік
Гідро ручнік-на цирік треба хіба , як у твому випадку, коли ушатали старий до нуля, в мене рідний, працює не гірше як гідро, ну і на змаганнях не придираються.
По ебаю заказував всю оптику крім головної (купив тут раніше) і вихлопний колектор 4-2-1, все разом з доставкою вийшло 314 дол.
До мотора важко щось знайти, Д16А9-самий доведений з тих що без втека, я розпиляв впуск -випуск, поставив нову поршнєву і вкладиші, ще може поставлю регулятор тиску на рампу.
Продається, ще плата(520дол.), яка позволяє чіпувати, програмку я вже здер по програмуванню, але на це дає прибавку тільки 5-6 коней, тому дешевше купити мікросхемку з зашитою програмою і перепаяти.
Самоблокуючий диф-925 дол., може і поставив би, але вагаюсь, що ще буду на 100% добирати-то це набір розпорок (їх там щось 5штук), ну ще можна щеплення модне поставити -коло 125дол. з корзиною, але подивився я на своє воно в супер стані, поки не буду.
Треба мені синхрони на 2-3 передачу, може хто в курсі де взяти?
По ебаю заказував всю оптику крім головної (купив тут раніше) і вихлопний колектор 4-2-1, все разом з доставкою вийшло 314 дол.
До мотора важко щось знайти, Д16А9-самий доведений з тих що без втека, я розпиляв впуск -випуск, поставив нову поршнєву і вкладиші, ще може поставлю регулятор тиску на рампу.
Продається, ще плата(520дол.), яка позволяє чіпувати, програмку я вже здер по програмуванню, але на це дає прибавку тільки 5-6 коней, тому дешевше купити мікросхемку з зашитою програмою і перепаяти.
Самоблокуючий диф-925 дол., може і поставив би, але вагаюсь, що ще буду на 100% добирати-то це набір розпорок (їх там щось 5штук), ну ще можна щеплення модне поставити -коло 125дол. з корзиною, але подивився я на своє воно в супер стані, поки не буду.
Треба мені синхрони на 2-3 передачу, може хто в курсі де взяти?
-
Yura Якщо є знайомі мені потрібно замовити оптику з Eabay.com. та інші речі ,Як сам замовляв якщо несекрет?
Також шукаю молдинг лівих дверей на свого CRX 91 був знищенний колишнім володарем моєї CRX хто може допоможіть Всім тюнерам гарних доріг та менше на них паразитів що купили права і авто псують пересування як по вулицям міста так і за межами
Respekt

- yura
В мене в штатах товариш, він замовляв і висилав, я тільки ссилки з ебаю йому по милу скинув того шо я хочу. Рух посилки контролюється по інету до кордону з нами, правда моя вже два тижні як на Україні, а до мене ще не дійшла і де-не понятно-чорна діра. Та надіюсь, що скоро буде. За все в купі переплатиш десь 50дол.-не мені.
Другий варіант , в суботу-неділю взнаю за проплату по карточці і пересилку напряму, але тут митниця домахується іноді, хоче розмитнення запчастин, по договору. Мене наша держава іноді доводить до сказу, коли вже порядок наведем...
Другий варіант , в суботу-неділю взнаю за проплату по карточці і пересилку напряму, але тут митниця домахується іноді, хоче розмитнення запчастин, по договору. Мене наша держава іноді доводить до сказу, коли вже порядок наведем...
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
в нас ліміт до 200 євро. дальше розмитнення теоретично. 30%yura писав:Другий варіант , в суботу-неділю взнаю за проплату по карточці і пересилку напряму, але тут митниця домахується іноді, хоче розмитнення запчастин, по договору. Мене наша держава іноді доводить до сказу, коли вже порядок наведем...

якщо слати напряму то краще державною поштою (в штатах USPS), а не всякими федексами, tnt, ups і іншим - менше проблем з митниками.
Якщо товар б/у і по ньому видно що б/у то тим більше проблем не має бути. Я раз купував пару 45 веберів б/у на американському ебей - біля 500$ в декларації було написано .. митниця розпакувала.. і пропустила без розмитнення. я чесно кажучи здивувався бо просив гамерикоса вказати 200$ в декларації а той написав повну суму

Є ще така компанія МІСТ - вона якимось "чудом" возить пакунки оминаючи розмитнення :)). Принаймні з Німеччини. Зі Штатів я непробував.
-
Так наша держава замість допомоги леше вміе палки вколеса ставити
Скільки розбитих та пошкоджених (іноді дуже рідкісні моделі в яких лише мегнітолу вкрали чи пошкодили салон )авто стоять на великих полях в штатах але нам іх недістати хоч і коштують від 100$
при перетені кордону Ці авто виростають в ціні в n-разь чомубце просто біля великого корита Україна ще невсі наїлись Обіцяют покращення життя вже завтра а підходячи до корита плямкають в всі Будемо надіятись що колись Держава дасть можливість народу купувати все що йому потрібно і не платити їй просто зате що що вона мае можливість. Доречі в Штатах добре розаинена мережа пошуку запчастин .Мій знайомий Якимсь дивом завіз до нас Авто Доволі рідк Шевроле 46 року(модель незапемятав назва довга ) величезний корабель в якому почуваеш себе володарем .Йому потрібно були запчастини панельприладів, щеплення, та накінечники рульових тяг.В штатах йому навіть запропонували авто на запчастини за 1000$ Люди займаються серйозно і знають все що в них в країні е і де лежить А в нас всі працють заради грошей і ніякої відданості справи .Недавно спостерігав Як на станції обвіс робили Запитав скільки стоїть
Зробив зауваження що виконуються невірні дії при виготоалені
нащо мені відповілт нам головне зробити і гроші отримати а все інше нас нецікавить
Що за відносини в людей
Так і вдержаві
Вкого е якісь пропозиції щодо мого авто то пишіть можливо щось втілю в життя Інколи нові пропозиції чи поради е набагато кращими чим міг придумати сам . Всім тюнерам Respekt 

- yura
Я колеса собі примітив там -600-650 дол., і тепер думаю купувати чи ні через ту митницю....vovka писав:в нас ліміт до 200 євро. дальше розмитнення теоретично. 30%yura писав:Другий варіант , в суботу-неділю взнаю за проплату по карточці і пересилку напряму, але тут митниця домахується іноді, хоче розмитнення запчастин, по договору. Мене наша держава іноді доводить до сказу, коли вже порядок наведем...![]()
якщо слати напряму то краще державною поштою (в штатах USPS), а не всякими федексами, tnt, ups і іншим - менше проблем з митниками.
Якщо товар б/у і по ньому видно що б/у то тим більше проблем не має бути. Я раз купував пару 45 веберів б/у на американському ебей - біля 500$ в декларації було написано .. митниця розпакувала.. і пропустила без розмитнення. я чесно кажучи здивувався бо просив гамерикоса вказати 200$ в декларації а той написав повну суму, мав всі шанси попасти на розмитнення.
Є ще така компанія МІСТ - вона якимось "чудом" возить пакунки оминаючи
розмитнення :)). Принаймні з Німеччини. Зі Штатів я непробував.

- S_V_B
- Номер:0990
зі штатів так само, як вони це роблять хз.............але митницю оминають)))))vovka писав:Є ще така компанія МІСТ - вона якимось "чудом" возить пакунки оминаючи розмитнення ). Принаймні з Німеччини. Зі Штатів я непробував.
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
S_V_B писав:зі штатів так само, як вони це роблять хз.............але митницю оминають)))))

Напевно тому, щоб Україна не перетворилась на великий смітник.svoy писав:але нам іх недістати хоч і коштують від 100$при перетені кордону Ці авто виростають в ціні в n-разь чомубце просто біля великого корита Україна ще невсі наїлись
volleyball.lviv.ua/blog/
-
Чому відразу країна перетворится на смітник
Можна зробити цивілізовано створити закон який забовязуе людину що ввозить авто або повністю востановити його або утилізуватти його рештки
Брухт в нашій країні ппокищо переплавляють недумаю що зцим будуть проблеми до всьго потрібно підходити з ідеями пропозиціями а нелише бачити погані аспекти
тим більше думаю запчастини зняті з Авто придбаних в штатах будуть мати кращу репутицію ніж купленні в китаї нові
Тай для тюнінгу відкриваються нові аспекти Хоч його і заборонили в нашій країні я думаю люди як займались так і будуть займатись тюнінгом хоч і підпільно
Всім Respekt 

-
- Ім'я:taho
Ще цiкавить тюнiнг crx?
-
- Ім'я:taho
Kарбоновий капот ed9,скло волокно дверi крила люк,диски r15 buddy club p1,передня i задня оптика,бампера,механiчний впуск випуск вали клапана пружини переважно skunk2
- Dimon
- Тюнінг клуб
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
диски по чём?
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Хто знає скільки коштує мотор K20 з навісним і кпп ? 

- alan
vovka, В районі 3000$
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість