тема не про то

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Jarevych писав: дивився і фокуси і лачетті, але з датчиків не було вибору, а фокуси були оверпрайс, або старіші
cat-yellow писав:в ремонті простаJarevych писав: То чим Октавія краща по ціні -якості?
ходовка - проста
кузов, якщо не битий - вічний
запчастини - не дорогі, дістати не важко
невибаглива і відносно їдуча бензинка - 1.8T
хороші дизеля - великі пробіги до перших серйозних втручань
найпростіші опції - присутні (кліма, обігріви, круізи)
тому я її поставив високо по показнику ціни-якості
а шо там в Рено - я не вкурсах настільки детально
француза не мав, але розглядав
чув відгуки в стилі "та нашо воно тобі треба" - правда чи ні? мабуть все відносно і якщо не ушатаний француз, то і проблем з ним маюуть і нема
Металом для початку. Лачетті не далеко від ланоса, короче нижчий рівень десь як форд В шкоді хороший метал. По ремонту це зразу відчувається.як не дивно в французів хороший метал) і на тому все) по старих машинах шкода таки дуже не погана.Jarevych писав: і не розумію, чим вона краща за лачетті?
andriy320e30 писав:Металом для початку. Лачетті не далеко від ланоса, короче нижчий рівень десь як форд В шкоді хороший метал. По ремонту це зразу відчувається.Jarevych писав: і не розумію, чим вона краща за лачетті?
Можливо, але в лачетті гарантія на кузов 7 років і 15 на сквозну корозію, якщо не помиляюсь.andriy320e30 писав: Металом для початку. Лачетті не далеко від ланоса, короче нижчий рівень десь як форд В шкоді хороший метал. По ремонту це зразу відчувається.як не дивно в французів хороший метал) і на тому все) по старих машинах шкода таки дуже не погана.
Це все на папері. На практиці ваг крім поло не гниє реально. Я коли наждачкою тру там нереальний слой цинку))Jarevych писав: Можливо, але в лачетті гарантія на кузов 7 років і 15 на сквозну корозію, якщо не помиляюсь.
Ярік, ну причому тут Лач?Jarevych писав:cat-yellow писав:в ремонті простаJarevych писав: То чим Октавія краща по ціні -якості?
ходовка - проста
кузов, якщо не битий - вічний
запчастини - не дорогі, дістати не важко
невибаглива і відносно їдуча бензинка - 1.8T
хороші дизеля - великі пробіги до перших серйозних втручань
найпростіші опції - присутні (кліма, обігріви, круізи)
тому я її поставив високо по показнику ціни-якості
а шо там в Рено - я не вкурсах настільки детально
француза не мав, але розглядав
чув відгуки в стилі "та нашо воно тобі треба" - правда чи ні? мабуть все відносно і якщо не ушатаний француз, то і проблем з ним маюуть і нема![]()
От читаю, і не розумію, чим вона краща за лачетті?
Слово в слово.
АЄОА, база в Октавії немає навіть кондюка, електромобілі ринків передніх і пластик як в фабії.
Може тобі такі не попадали сьогодні, але такі є. Звичайно є і кращі комплектуються, але то вже не база. Натомість Лачетті мають кліму всі, передні Есп теж, фокуси наскільки знаю теж це все мають.
За Меган я мовчу щоб не травмувати тебе і щоб ти не сказав що я заангажований.
Але потім ціні ні зч і по простоті в ремонті нічого особливого, все до чого не боюсь ремонтують сам, а те в чому не впевнений, або лінь, то віддаю майстрам.
щераз. Там не тільки довжина. А двигуни також, тобто загальна гамма від і до. Якщо тут чоловік хотів пропхати мондео в клас до 5 серії то нехай перегляне, що в е60 базовий двигун, то вже в мондео майже TOP! тоді виходить що якщо старий мондео конкурент для 5 series, то можливо хтось набереться сміливості і зможе сказати, що scorpio (який є вищим по класу ніж мондео) є конкурентом для e38?Kritik писав: чому тоді БМВ яка має рівно 4,5м треба перекинути в клас до Акорда? чи Мондео? яки візуально на бааагааато більший, і фізично більший на 20-30 см
тільки через то шо це БМВ? через то шо там бувають 3-х літрові мотори? ну так є Кліо з 3.0 v6 , може його тоже в Д клас?
ну от власне...andriy320e30 писав:Я недавно підйомник складав в лагуні. Скажу шо то француз оригінальнийякби то не машина друга я б не брався за таке ніколи))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей