не хочу бути тим другим

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
можна докласти 500-700 баксів і купити іншу машину, я наприклад так роблю,
В такому випадку я би взяв тачку з атмо-мотором і кузовом в хорошому стані, без різниці яка марка.Kritik писав: ми говоримо про б/у
еммммБмв 3 і меср с, то є д-клас
доМерседес С і бмв 3
якшопасата, інсігнії, лагуни, мазди 6, галанта
Ви шо з дуба впали рівняти машини за розміром. Тоді волга то s класKritik писав: Інсігнія, яку треба рівняти з Е-класом мерса і БМВ 5
І там нема ні Мерса С класу, ні БМВ 3 серіїThis new model competes with the likes of the Audi A4, Citroën C5, Ford Mondeo, Hyundai Sonata, Kia Optima, Mazda6, Opel/Vauxhall Insignia, Peugeot 508, Renault Laguna, Skoda Superb, Toyota Avensis, Toyota Camry/Aurion and the Volkswagen Passat as well as the top of the range Volkswagen Jetta in some markets.
хочеш сказати що А4 не в одному класі з 3 series та c-class?Kritik писав:
І там нема ні Мерса С класу, ні БМВ 3 серії
Клас «D»
Середній клас автомобілів. Машини цього класу за популярністю лише небагато чим поступаються автомобілям класу «B». Їх можна вважати оптимальним транспортним засобом, як по місткості, так і з перевезення вантажів. Їздити на таких автомобілях комфортно і в місті і на трасі. З легкістю поміщається 5 чоловік, які розмістяться з комфортом та зможуть спокійно пережити далеку поїздку, а в багажнику помістяться всі необхідні для цієї поїздки речі. У європейській класифікації написано, що автомобілі класу «D» за розмірами не повинні перевищувати 4.6 метра в довжину і 1.9 метра в ширину. На практиці це виявляється не так і багато представників цього класу вже переступили цю планку.
Представники: Volkswagen Passat, Ford Mondeo, Mercedes-Benz C-класу, Audi A4, BMW 3
Клас «С»
Представники: Volkswagen Golf, Ford Focus, Mercedes-Benz A-клас, Kia Ceed, Honda Civic
AnGeL писав: Представники: Volkswagen Passat, Ford Mondeo, Mercedes-Benz C-класу, Audi A4, BMW 3
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей