Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тут тоже не всьо так простокомп можна підключити.
ну це майже не реально..де його взяти?...ті фашисти тільки на одну модель чіпляли їх куп видів як так зрозумів (на мій як я поняв мінімум два вида 2-х контактний і 3-х контактний)..чистка РХХ в тій машині то не завжди добре. попробуй підставити інший.
та нормальний, до 6 тис. розкручується на ходу рівномірно і швидко..Набір обертів при розгоні нормальний?
це ти дарма зробив.sashanova писав: дешо про всяк випадок навіть герметиком обмазав даби підсосу ніде не було
два види є.sashanova писав: ті фашисти тільки на одну модель чіпляли їх куп видів як так зрозумів (на мій як я поняв мінімум два вида 2-х контактний і 3-х контактний)..
чому?це ти дарма зробив.
так от про шо і яшукай серед власників е34 такий же. не факт чи хтось захоче свій знімати, є над чим погратись.
чесно кажучи навіть не знаю в шо його кинутиабо знову все розбирати, класти регулятор у хімозу на декілька годин, щоб добре прокис та ставити все назад.
нє не їздив..там шо сервіс бо бмв?..А на Навроцького не їздив?
то тіпа майстер? чи просто власник бмв?Є ще один любитель БМВ)))), 098 346 58 11 Юра,
та я ж не протиТам сам нічо не зробиш. То сіменс. Треба на нормальний комп
то тіпа майстер? чи просто власник бмв?Є ще один любитель БМВ)))), 098 346 58 11 Юра,
Вчись тормозити лівою і підгазовувати правоюsashanova писав: бо з такиим ХХ кудись далеко не годен їхати
Перехрестя Стрийська Наукова http://bmw-club.lviv.ua/showthread.php? ... 1%88%D1%96 тут про них є тема. Краще підїхати і домовитись не завжди беруть трубку.sashanova писав:О то вже шось shpuganich спасибі, а де хоч територіально знаходиться? бо з такиим ХХ кудись далеко не годен їхати
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей