З теперишніми цінами - в мене газ в перерахунку на бенз стількиDoktor писав:Myroslava писав: розхід палива 9л/100км по місту![]()
![]()
![]()

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
З теперишніми цінами - в мене газ в перерахунку на бенз стількиDoktor писав:Myroslava писав: розхід палива 9л/100км по місту![]()
![]()
![]()
tarasgeronovuch писав:Мама шукає роботу на дому.Приїхала з Італії сидить дома бо бабця єлі ходить.І їй допомагає ...Вже гроші закінчились ось щось шукає???В неті нашукав типу ручки збирати і бісер фасувати.Але то все лохотрони...
AVP_6 писав: ми коли в себе не встигали верстати то пробували з олх брати людей які там пропонують сайти розробити - вони там не особо мають рівень, але якшо кажеш шо верстка мінімальна то зроблять. Зато в них прайс смішний.
Проблему вирішу, ще маю запас по часу, але першим ділом думаю може тут хто є, помню тут багато в айтішники хотіло :)andrew писав: на серч іди.. там такого добра багато.
і по ціні думаю знайдеш людину
Скажи точну адресу і контакти куди телеіонуватиtarasgeronovuch писав: LEgEnDA, може я свого тата підпишу. Йому з села нормально би було їздити.
Липинського 50Б ніко захід.tarasgeronovuch писав:LEgEnDA, може я свого тата підпишу. Йому з села нормально би було їздити.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей