Рекламні оголошення товарів та послуг

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Правила форуму
1. В даному розділі дозволяється створення тем рекламного характеру на комерційній основі.
2. Назва теми повинна бути інформативна, в тексті оголошення обов'язково вказаний перелік товарів/послуг/видів діяльності та контактна інформація.
3. Розміщення оголошень в даному розділі є платним, за деталями звертайтесь до модераторів розділу.
4. Всі зібрані кошти йдуть тільки на підтримку працездатності форуму і розвитку Клубу.
5. Адміністрація Клубу не несе відповідальності за якість представлених товарів та послуг.
6. Після закінчення оплаченого терміну розміщення, тема видаляється.
Відповісти
Автоцивілка, КАСКО, зелена карта Львів від СК БРОКБІЗНЕС !
VETERAN
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 32 рази
Re: Автоцивілка, КАСКО, зелена карта Львів від СК БРОКБІЗНЕС

Повідомлення VETERAN » Нед, 12 березня 2017, 17:15

Vexler писав: Наша компанія подала запит в суд вже давно.
А чомусь
Vexler писав: Veteran не хоче принести рішення суду
Це з яких пір клієнти мають підробляти кур'єрами у своїх боржників?
Проблема СК - нехай сама і вирішує. І нема чого нарікати, що я показую перспективним клієнтам, як вона вирішує. Я заплатив, винний у ДТП також заплатив - тепер черга страхової платити, а не ганяти когось по судах за вашими паперами.

Vexler
Ім'я:Віктор
Стать:чоловік
Номер:металевий
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 8 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Vexler » Нед, 12 березня 2017, 18:41

VETERAN, сто раз просив Вас прочитати Закон України "Про ОСЦПВ"
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/196 ... 5858830856
, де вказано:
33-1.2. На підставі письмового запиту страховика або МТСБУ
відповідний підрозділ Національної поліції зобов'язаний надати
йому довідку про дорожньо-транспортну пригоду, форма та порядок
видачі якої встановлюється Міністерством внутрішніх справ України;
заклад охорони здоров'я - довідку про тимчасову втрату
працездатності (лікування), форма та порядок видачі якої
встановлюється Міністерством охорони здоров'я України, відомості
про діагноз, лікування та прогноз хвороби потерпілого, висновки
судово-медичної експертизи, а також іншу інформацію, необхідну для
вирішення питання щодо здійснення страхового відшкодування або
регламентної виплати; медико-соціальна експертна комісія -
документи, що підтверджують ступінь втрати професійної чи
загальної працездатності потерпілого; суди та правоохоронні органи
- копії наявних документів щодо обставин скоєння
дорожньо-транспортної пригоди, розміру заподіяної та відшкодованої
шкоди. { Абзац перший пункту 33-1.2 статті 33-1 із змінами,
внесеними згідно із Законом N 766-VIII ( 766-19 ) від 10.11.2015 }

Зазначені в цьому пункті документи надаються безоплатно.

Строк надання такої інформації (довідок та інших документів)
органами державної влади (у тому числі судовими та
правоохоронними) та органами місцевого самоврядування, медичними
закладами, а також іншими юридичними особами не може перевищувати
30 днів з дня надходження запиту страховика (МТСБУ).

{ Закон доповнено статтею 33-1 згідно із Законом N 3045-VI
( 3045-17 ) від 17.02.2011 }
Ми запит зробили. Які до нас ще питання? Чи Ви не в курсі , що суд майже завжди не вкладається в 30 денний термін і я про це казав і рекомендував поїхати самому. Якщо Вам важко це зробити - ідентично можете просити винуватця.
Це з яких пір клієнти мають підробляти кур'єрами у своїх боржників?
А страхова компанія відколи є курєрською службою? Де в Законі написано, що ми маємо бігати в суди і це приносити? Ви забуваєте, що винуватець і потерпілий окрім прав, мають ще й обов`язки, які конкретно Ви перекидуєте на страхову. Ви тут розводите демагогію вже місяць на рівному місці замість того, щоб поїхати в суд і привезти копію.
Проблема СК - нехай сама і вирішує. І нема чого нарікати, що я показую перспективним клієнтам, як вона вирішує. Я заплатив, винний у ДТП також заплатив - тепер черга страхової платити, а не ганяти когось по судах за вашими паперами.
Це не проблема СК. Що ми маємо вирішувати? Здійснювати судові реформи? Ми що в судах працюємо чи вони нам підзвітні?
Платити ми можемо лише коли є підстави і всі необхідні документи. У цій ситуації Ви є не праві, не компетентні і Вам сто раз пояснюєш - а Ви й надалі хочете, щоб все було по Ваших правилах. Ви ніяк цього не розумієте. Зверніться на форумі до
viewtopic.php?f=39&t=52012
Vasiliyyy
memberlist.php?mode=viewprofile&u=12628
чи до будь якого іншого юриста. Можливо Вам доступніше пояснять хто які має обов`язки.
Я в компанії з 2009 року і вже було не один десяток ДТП з людьми з цього форуму, і Ви єдиний клієнт, який робить проблему на рівному місці. Реально стає смішно з Вашої позиції.
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор

andrew
Ім'я:Андрій
Подякували: 47 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andrew » Нед, 12 березня 2017, 18:50

Траблів з виплатами нема.. по Європротоколу оленю, якого я зачепив виплатили за декілька днів..
А без рішення суду в такій ситуації, можна вічність чекати.. Тільки документ !!!
Всі притензії можна писати на Фейсбук сторінці суду :D :D

VETERAN

Повідомлення VETERAN » Нед, 12 березня 2017, 18:58

Vexler писав: Реально стає смішно з Вашої позиції.
Смішно, що пишу про відсутність відшкодування? Я відразу писав, що не вірю у реальність виконання страховою своїх обов'язків і тепер тільки нагадую про це. Нема у мене ніяких обов'язків стосовно страховиків - це вони взяли з мене плату і тому мають відповідальність. Не можеш виконувати зобов'язання - займися чимось іншим - наприклад будь кур'єром. Перейменуйте свою фірму на кур'єрську службу і виручайте інші СК.

Vexler
Контактна інформація:

Повідомлення Vexler » Нед, 12 березня 2017, 20:58

VETERAN, мільйонний раз повторюю - коли ДТП оформляється через поліцію, будь яка страхова компанія відшкодовує ЛИШЕ при наявності Постанови суду, запит за яким ми зробили. Тепер всі претензії до Франківського районного суду, який в законом відведений термін нам його не відправив.
Які до нас претензії? Ми не є учасником ДТП, щоб їздити по судах. Не хочете чекати - їдете в суд і забираєте самі. В чому проблема? Чи вперше з українськими судами стикаєтесь?
А по друге, Ви отримуєте задоволення що когось безпідставно пообвинувачуєте? Писати на біле чорне, лише тому що Ви не компетентні і по замовчуванню Вам всі все повинні? Від Ваших постів швидше Постанова суду прийде? Для чого ці нісенітниці писати про курєрські служби? Ви взагалі в адекваті чи прикидуєтесь?

Vexler
Контактна інформація:

Повідомлення Vexler » Нед, 12 березня 2017, 21:13

andrew, дякую за пост. Ну Veteran'у я вже це місяць пояснюю, але самому Постанову важко забрати - простіше написати в любій темі, що всі страхові мафія, ми взяли плату))) і тепер ми винні у всьому: що погані дороги, що курс 27 і т.д :happy

sheva_lviv
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 0
Подякували: 3 рази

Повідомлення sheva_lviv » Нед, 12 березня 2017, 21:33

Vexler, Ветерану важко зрозуміти в якій країні він живе, щоб пришвидшити процес деколи треба пятою точкою порухати.
П.С. в 2010році коли мене притерли, то я за 25днів мав кошти по ДТП, при чому я майже всі довідки позавозив в страхову. Це було в моїх інтересах, тоді знайомий в суді казав що постанова може йти листом від одного тижня до трьох місяців.
А якщо пустити на самотьок, то можна і все життя прочекати.... такі в нас реаліїї

andrew
Контактна інформація:

Повідомлення andrew » Пон, 13 березня 2017, 00:10

Реально в суді треба витратити 30 хв і все...для чого той бздур писати..
Пенсія то страшне...

VETERAN

Повідомлення VETERAN » Пон, 13 березня 2017, 00:52

Vexler, sheva_lviv, andrew, ви всі сильно мудрі? Із-за того в такій країні живемо. :angry
Кожен робить своє і може вимагати те, що має отримати. Я наперед знаю, що нічого не отримаю - чого я маю займатися безнадійною справою? Я вже отримав цілий ПШИК по телефону по своїй медичній страховці і тепер пояснюю всім уважним про імовірність отримання якоїсь допомоги від страховок. Я вже не раз отримував такі "допомоги" від СК. Цей раз також буквально нав'язав свої реквізити в банку - не просили, бо вони їм не потрібні. Якщо щось капне на рахунок - обов'язково відзвітую.

andrew
Контактна інформація:

Повідомлення andrew » Пон, 13 березня 2017, 09:02

VETERAN без образ але то ми живемо в такій країні через ось таких знавців своїх прав але не обовязків.
Я стикався із виплатами разів 5, тільки один раз ліва кантора попалась, все решта норма..
Так по дурному ця норма написана але наразі маємо, що маємо і сходити в суд ( я теж ходив і корона з голови не впала) не сильно напряжно. Ось там поскандальте з канцелярією, чому вони так довго надсилають рішення
По європротоколу такому ж впертому пенсіонеру як Ви дана страхова виплатила через 5 днів. Правда дядько приїхав в страхову і написав заяву.

ttpike
Ім'я:Valerio
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення ttpike » Пон, 13 березня 2017, 09:37

Які зараз тарифи на автоцивілку?

Vexler
Контактна інформація:

Повідомлення Vexler » Пон, 13 березня 2017, 09:56

sheva_lviv, andrew, дякую за пости.
VETERAN, чого Ви не пишите, що не хотіли надати паспортні дані та ІНПП для копій і аж через місяць вмовлянь- ви нарешті це зробили.
Потім Вам експерти не влаштовували - що в них офіс , не як в Пшонки, і не так виглядають. Не знаю як судові незалежні експерти вигладати мають - комплекції як Вірастюки, в краватках і на чорному w221 до Вас додому приїхати чи як?
На все це витрачено майже 2 міс часу просто, бо Вам так захотілося.
Тепер Ви нам новий обов`язок зробили - їздити по судах. При чому запит вже зроблено давним давно. В мене таке враження, що я говорю до стіни.
Виходячи з вищевказаного, в мене складається враження, що Вам напевно не так отримати гроші за ремонт треба, як людям попсувати нерви, час і когось безпідставно брудом облити. Ну просто так, бо Вам захотілося і всі все винні.
Я наперед знаю, що нічого не отримаю - чого я маю займатися безнадійною справою?
Справа вмить вийде зі статусу "безнадійна", якщо в нас на руках з`явиться Постанова суду. Скільки раз Вам про це повторити, мільйон ?

P.S. В кінці лютого ми зробили 2 запит в суд! Залізничний районний суд м. Львова.
Адрес: вулиця Степана Бандери, 3, Львів, Львівська область, 79000
Телефон: 0322 613 815
Можете не їхати сюди і чекати і далі нічого не робити. Але попрошу в цій темі про страхову нічого не писати більше. Ви не маєте жодних підстав, щоб щось негативне написати в нашу сторону! І всім відвідувачам з ЛТК вже давно все ясно по Вашій ситуації.
Востаннє редагувалось Пон, 13 березня 2017, 10:06 користувачем Vexler, всього редагувалось 1 раз.

Vexler
Контактна інформація:

Повідомлення Vexler » Пон, 13 березня 2017, 09:57

ttpike, для точної калькуляції треба вказати
- об`єм двигуна
- місце реєстрації
- скільки безаварійних років їздите і страхуєте авто?

VETERAN

Повідомлення VETERAN » Пон, 13 березня 2017, 19:50

andrew писав: сходити в суд ( я теж ходив і корона з голови не впала) не сильно напряжно
Запит подала СК - яке я маю відношення до того? Подав би я позов - займався б тим. Це ж просто страховики так виписали собі умови, щоб мати можливість уникнути виплат. Ще би в ООН подали запит.
Vexler писав: чого Ви не пишите, що не хотіли надати паспортні дані та ІНПП для копій і аж через місяць вмовлянь- ви нарешті це зробили.
На всі процедури з документами і експертизами пішло 2 тижні. І то спочатку один "експерт", який навіть мого телефону не знав (був записаний в акті для СК) прийшов додому до мене з наміром пофотографувати мої документи - ясно, що був посланий. Пізніше позвонив уже інший і викликав на стоянку біля базару - я приїхав, але він також на машину не звертав уваги і хотів зробити фото документів. Коли я йому запропонував спочатку скласти акт огляду - відразу втік. Після нього я відразу поїхав у відділення СК винуватця і там зробили огляд, але ледве заставив прийняти заяву з реквізитами банка - щоб туди компенсацію перечислити. Крім того - надав їм всі необхідні копії, зроблені особисто. За це вдячний Вам, Віктор - підказали.
Аж за кілька днів, після того, як саме Ви зробили ласку і дали адресу експертів, я відразу туди поїхав, знайшов того зашифрованого експерта на четвертому поверсі якогось будинку типу гуртожитку і вже той черговий раз оглянув машину, всю в снігу і на вулиці Окружній - перед кафешкою. Особисто в руки, прямо в офісі я надав копії всіх документів, які вони просили. Акт експертизи він писав два тижні і ще три тижні той акт забирав аварійний комісар відділення СК. Сказав чекати його звінка. Я і чекаю. А попутно ділюся своїми враженнями.
До Вас, Віктор, претензій не маю. Ви дуже приємна у спілкуванні людина і тому я саме у Вас продовжив договір.
Що я ще маю робити? Мовчати, пішла нанівець рекламна кампанія СК?
Будуть якісь результати - ще напишу.

andrew
Контактна інформація:

Повідомлення andrew » Пон, 13 березня 2017, 20:13

Вже давно витає така думка... життя ускладнюється тим, які сильно того хочуть :D :D

Vexler
Контактна інформація:

Повідомлення Vexler » Вів, 14 березня 2017, 15:26

VETERAN,
Запит подала СК - яке я маю відношення до того? Подав би я позов - займався б тим. Це ж просто страховики так виписали собі умови, щоб мати можливість уникнути виплат.
Правильно, ми зробили запит, вже двічі! Суд на ці запити переважно дуже туго реагує, явно не 30днів, що відведені законом. Чому тоді Ви тепер затримку за роботою суду перекидуєте на затримку ніби за нами? Чим ми винні, що суд не відсилає нам документ?
Ще би в ООН подали запит.
Постанови від міжнародного суду ООН не потрібно для отримання виплати))
Що я ще маю робити? Мовчати, пішла нанівець рекламна кампанія СК?
Не обливати брудом СК, через те, що Ви не хочете принести рішення суду, прекрасно знаючи,що Суд не відсилає нам його вже більше місяця.
В чому зміст Вашого обвинувачування?
Повторюся: ми не зобов`язані їздити по судах! Ніде таких опцій не передбачено в жодному Законі! В нас щодня по декілька ДТП - якщо будемо їздити по судах, то замість своєї роботи, тільки те й робити будемо, що по судах їздити.

Vexler
Контактна інформація:

Повідомлення Vexler » Вів, 14 березня 2017, 15:38

VETERAN, хоча вже є прогрес - Ви вже знаєте, що існує постанова суду по ДТП, бо ви думали що поліція - це остання інстанція і на місці ДТП лише поліцейський вирішує хто винен.
Тобто страхова Брокбізнес попросила дозволу в суді виконати свої зобов'язання по договору? В суд подають, коли є спірне питання. Поліція склала протокол, в якому вказала винуватця. Винуватець ДТП признав свою вину. Договір з ним і зі мною у Брокбізнеса наявний. Брокбізнес хоче підтвердження суду, що договір підписував адекватний агент?
http://vaz2101.com/index.php?/topic/12- ... /?p=798467
Ваша цитата.
andrew звичайно. Без проблем не цікаво жити. Для чого їхати в суд за Постановою, якщо є страхова,її можна звинуватити. З такою логікою можна вважати, що для отримання субсидії теж нічого робити не треба - всі готові документи держава сама має принести. :D

andrew
Контактна інформація:

Повідомлення andrew » Вів, 14 березня 2017, 16:04

Vexler писав: що для отримання субсидії теж нічого робити не треба
в мене тесть так думав :D
всі йому винні.. я чітко пояснив коли прийде перший рахунок - побіжете як милі, бо двоє на пенсії..
Теща послухала і заповнила зі мною документи :-)

VETERAN

Повідомлення VETERAN » Вів, 14 березня 2017, 20:26

Vexler писав: Повторюся: ми не зобов`язані їздити по судах! Ніде таких опцій не передбачено в жодному Законі! В нас щодня по декілька ДТП - якщо будемо їздити по судах, то замість своєї роботи, тільки те й робити будемо, що по судах їздити.
Тобто замість того, щоб самим поїхати раз на тиждень в суд і забрати всі свої папери, ви ганяєте своїх клієнтів - можна подумати, що вони зобов'язані.
Для постраждалого байдуже, що ви там собі маєте робити - це проблеми СК. А пишу - щоб всі, хто страхується, знали що їх чекає. Я не знав. А поїздки по експертах і судах СК також компенсує - це ж також збитки, пов'язані з ДТП? Для декого цей час може бути дуже навіть дорогий - дорожчий за ті кілька гривень, які ви компенсуєте за подряпану фарбу.

andrewdor
Номер:-------
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 43 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andrewdor » Вів, 14 березня 2017, 20:57

Віктор, напевно не варто розмусолювати надалі цю тему з п. Veteranom
В нас зараз модна тема "європейства, європейськості і т.д.".
Величезна кількість людей, раптом вирішили собі, що вони стали власниками всесвіту, і що всі хто живе навколо них - це обслуговуючий персонал їх персони.
Маю великий досвід роботи в роздбрідній торгівлі, і багато спілкуюсь з різними людьми. Найгірше це коли попадаються таки собі раптом "величності", які завжди все знають наперед, не хочуть нічого робити, не шукають компромісів, а тільки скандалять і всім розказують свою позицію.
Свого часу навіть вичитав дослідження. що найгірші клієнти, це вчителі, особливо шкільні або в інститутах (державних).
Довго жувати, але повязано з тим, що вони постійно вчать і повчають дітей, і в них виникає комплекс всезнайства. Власне це заважає їм критично сприймати нову для них інформацію, а особливо інструкції і правила.
Так що раджу залишити цю дискусію, вона не має змісту.
Всі хто знає тебе особисто, знають наскільки зручно і приємно мати з тобою справу.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей