Так. Але синій не зайшов щойно на кільце, що і важко довестиБогдан писав:Моя відповідь - синій ТЗ має перевагу і червоний повинен пропустити.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Так. Але синій не зайшов щойно на кільце, що і важко довестиБогдан писав:Моя відповідь - синій ТЗ має перевагу і червоний повинен пропустити.
Яке це має значення,синій наприклад цілий день катається,не роздувайте,конкретно пишіть..weber писав:Так. Але синій не зайшов щойно на кільце, що і важко довестиБогдан писав:Моя відповідь - синій ТЗ має перевагу і червоний повинен пропустити.
weber писав:Але синій не зайшов щойно на кільце, що і важко довести
Pier я якщо ти виїжаєш з другорядної і там пробка? ти не будеш стояти цілий день щоб тебе пропустили,ти закриваєш очі і тиснеш на газ ?,певно треба попроситись щоб пропустили?Pier писав:А червоний має пропускати, всіх синіх. Тоді він там до ночі буде стояти.
В даному випадку, червоний включає поворот, і валить собі, і його нічого не гребе. Ну хіба крім власної шкури, і щоб машину зберегти, він може пропустити синього.
незнаю де там синій, бачу тільки червоний і зелений, але теоретично зелений правельний, ну типу з крайнього правого на ліво повертати ніколи не можна було, з лівого ряду аналогічно, відповідно я вважаю що зелена траекторія більш правельнаvovka писав:синій неправий 100%. пробую аргументувати представивши кільце в квадратному вигляді
на попередній сторінціJarevych писав:незнаю де там синій
кожен даїшник може сформолювати речення про порушення як йому буде вигідно,якщо ти знаєш правила тобі ніодин гаєць не страшний,а вони тим самим пробивають чи ти знаєш правила чи ні...то тре шоб Пікачу вернувся до тих ментів і запитав правильну відповідь
перестроювання на сусідню смугу не плутай з проїздом перехресть.fen писав:а з внутрішнього ряду хтось виїжжає з кільця, то ти мусиш його пропутити, оскільки це вважається як одночасне перестроювання, а при одночасному перестроюванні той хто з права той і повинен уступити дорогу!
заїхав я з лівого ряду, коли вже доїзжав до липинського на кільце заїхала інша машина(вроді з 700 річчя зі сторони центра) і вона теж їхала на липинського. От якого фіга я мав би перестроюватись у зовнішній радіус якщо ми їхали туди ж?Buts писав: Нехай автор напише з лівого ряду на кільці він опинився на правому ряді на прилеглій дорозі, чи лівому ?
От нехай докаже у суді без радара і опитування того кого я обігнав що їхав він швидше 30-тиЛинии 1.1 и 1.3 пересекать запрещается. Если линией 1.1 обозначено место стоянки или
возле проезжей части, сопредельный с обочиной, эту линию пересекать разрешается.
В порядке исключения, при условии обеспечения безопасности дорожного движения,
разрешается пересекать линию 1.1 для объезда недвижимого препятствия, размеры
которой не дают возможности осуществить его безопасный объезд, не пересекая эту
линию, а также обгона одиночных транспортных средств, которые двигаются со
скоростью менее 30 км/ч.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей