Виявляється до моєї машини не іде такий ключ - тільки оцей з лампочкою підвістки, що в мене і є.
Так шо прийдеться сигналку ставити

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
є але якийсь він дивйний - закриває він всі двері а відкриває тільки водійську, а потім ше треба кнопку нажимати в салоні шоб відкрити інші - то підхар ше той, бо я люблю кинути рюкзак на задню сідушку і мені потрібно шоб відкривались всі дверіAndrewK писав: А що, рідного ЦЗ нема?
AndrewK писав: Заїдь на Промислову на Шкоду. Ваньку помордуй. Може придумає що
та там не треба особо нічого придумувати - поставлю нову сигналку якусь простеньку і всеПетро писав: Точно,заїдь до Вані!!!!!!!!!!!
на шо нажати?b_andriy писав: AVP_6, щоб відкрив всі треба два раза нажати відкрити
завтра попробую - може і сигналки не буде треба тодіb_andriy писав: AVP_6, так
ні на одному ключі нема кнопок?
в мене один був з кнопками другий без
b_andriy писав: AVP_6, я тоже харився поки ви вичитав на форумі
Петро писав: AVP_6, промислова,салон шкода.Там електррк Ваня,норм хлоп по електриці
дякую за підказку звичайно, але я на алексі в офіціалів питався, якшо не випускав завод для моєї машини ключів з кнопками то ніякий електрик їх не зробить самAndrewK писав: Якщо є рідний ЦЗ, то і ключ з кнопками має бути. Їдь таки до Ваньки
так якшо ви знали тут коло мене майстрів шо по сеатах собаку зїли то чого я їжджу через цілий львів на алексAndrewK писав: Алекс рукожопи.
А ті люди, що ми тобі радимо, на Сеатах собаку з'їли
На алексі весь підхід мені дуже подобається, рукожопи то ті гаражні сервіси де мені навіть ремінь генератора не змогли правильно помінятиAndrewK писав: Алекс рукожопи.
Це офіційний сервіс Шкода. Колишні офіціали по Сеату. Прямо в шкодівському салоні і питай.AVP_6 писав:так якшо ви знали тут коло мене майстрів шо по сеатах собаку зїли то чого я їжджу через цілий львів на алексAndrewK писав: Алекс рукожопи.
А ті люди, що ми тобі радимо, на Сеатах собаку з'їли![]()
![]()
![]()
а є номер до того майстра? чи то просто приїхати і питатись?
Конкретно Алекс від гаражів відрізняється лише наявністю гарного ремонту. А все решта аналогічне. І не треба від них чекати чудес. Рукожопи і є, модні рукожопиAVP_6 писав: На алексі весь підхід мені дуже подобається, рукожопи то ті гаражні сервіси де мені навіть ремінь генератора не змогли правильно поміняти
ти не правий, я от навів купу пунктів по яких крім звичайно якісного ремонту алекс виграє перед іншими сервісами. От покажи мені інший сервіс де це все є (з неофіційних я маю на увазі)AndrewK писав: Конкретно Алекс від гаражів відрізняється лише наявністю гарного ремонту. А все решта аналогічне. І не треба від них чекати чудес. Рукожопи і є, модні рукожопи
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей