Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Руль 2106
- slim_painter
- Ім'я:Тарас
- Стать:чоловік
- Номер:08
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Руль 2106
таким - це тобто стандартним? звичайно що варто! не думаю що хоча б комусь зручно крутити величезний руль. (можна і ліктяма скло повибиватиVetal писав:Чи нормально керувати таким рульом?

шукай менший діаметр, головне не переборщити, щоб не був замалий, бо без гідропідсилювача це буде тяжкувато
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
slim_painter, Ти взагалі думаєш перед тим як щось писати? Думаєш стандартний діаметр руля придумали від фанаря? Вчи фізику.
Vetal, Краси воно тобі не додасть ну може мінімум, підбирай руль бажано з аналогічним заводському діаметру, вчи матчасть, а саме фізику про передаточні числа, тоді всі питання відпадуть. Ну або став собі менший руль і записуйся в зал, качай біцепс/трісепс і тд.
P.S. У шохи і без того руль тяжко крутиться.
Vetal, Краси воно тобі не додасть ну може мінімум, підбирай руль бажано з аналогічним заводському діаметру, вчи матчасть, а саме фізику про передаточні числа, тоді всі питання відпадуть. Ну або став собі менший руль і записуйся в зал, качай біцепс/трісепс і тд.
P.S. У шохи і без того руль тяжко крутиться.
Ford?
- _ALEX_
- Контактна інформація:
Fobos, Я хоч і не особливо високого зросту але коли на моїй стояв стандартний руль я в салон вже не поміщався 

- andy_m
- Ім'я:Andrew
до меншого руля на шістку треба докладати більше зусиль, але дуже класно їздити на трасі... провірено 

.ιllιl. A STATE OF TRANCE
- slim_painter
- Ім'я:Тарас
- Номер:08
- Контактна інформація:
Я ЗАВЖДИ ДУМАЮ!!!!Fobos писав: Ти взагалі думаєш перед тим як щось писати?

якщо його придумали, то це зовсім не означає шо він повністю зручний!!!Fobos писав:Думаєш стандартний діаметр руля придумали від фанаря?
я її вчив і вчитиму надалі, і знаю непогано! Але та фізика до одного місця в цьому випадку!Fobos писав:Вчи фізику
Ти хоть знаєш що таке ергономіка і ергономічні параметри робочого місця?!!! 100% що не знаєш! я вже два роки вивчаю, і власне ЕРГОНОМІКА є моєю спеціальністю!!!! і такий руль і ще багато іншого не вписується нівякі рамки!!! знаю по собі і по дуже багатьох знайомих
- Leon_Killer
- Ім'я:Дмитро
- Контактна інформація:
не гарячкуй фізика тут не до одного місця і якщо руля буде крути дуже важко то зручності то не додасть... так що треба все вміру. У мене стоїть руль зменшеного діаметру то коли в гараж заїжаєш і тре на місці викрутити то тяжко а на трасі гуд. А стосовно місця то у мене дискомфорту невикликає великий руль.slim_painter писав:slim_painter
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
Та ладно , "передаточні числа" і т. д. , але стокова "костяшка" - ацтой повний . Міняти тре однозначно - шукати такого самого діаметра , чи ставити менший - питання індивідуальне для кожного.....Так , менший діаметр руля додає важкості , але особисто мені така гострота подобається , особливо на трасі ! ІМХО
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Все добре в міру. Візьміть і порівняйте наприклад рулі які ставилися на ваз 2108 на конвеєрі. На стандартні і на деякі експортні німецькі машини. На експорт руль йшов менший, але ненабагато, і значно зручніший (в мене якраз такий, мав можливість порівняти і з турецькими 20 сантиметровими і звичайними 08), і я неможу сказати що мій руль крутити важко, навіть при парковці можна крутити однією рукою на крайняк.
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Яка госторота у шохи, ви мене дивуєте, однозначно стоковий руль гамно, але ставити спортивний маленький то неповага до самого себе. У мене в шосі стояв найоптимальніший руль, і такий багато у когос стоїть і зручний і по діаметру нормальний, такий стоїть і у Любчика (Сталєвара)
Ford?
- StaleVar
- Ім'я:Любчик
- Контактна інформація:
тобто стояв зараз стоїть турецькийFobos писав: такий стоїть і у Любчика (Сталєвара)

MITSUBICHI-[цензура] телефон
063 321-76-15
063 321-76-15
- StaleVar
- Ім'я:Любчик
- Контактна інформація:
та можна сказати подурості свій порізав і поставв то га...оFobos писав:Пашіму

MITSUBICHI-[цензура] телефон
063 321-76-15
063 321-76-15
- C#@O$
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ігорко
- Контактна інформація:
Vetal, став, шо ти слухаєш...хочеться став, тільки купи нормальний добротний.
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Я колись (8років тому) також на свій тоді ВАЗ-2102, ну просто "пищав" хотів "спорт руль" і незважаючи на здивовані погляди продавців і питання: "Для чого воно тобі?"(тоді ще "тюнінгу" практично не було), таки знайшов через десяті руки і купив собі маленький(навіть менший ніж той що в пежо стоїть
) трьохспицевий руль очевидно кустарного виробництва, можливо навіть знятий з якоїсь старої ралійної машини. Моїй радості не було меж, але досить швидко я усвідомив, що коли ти крутиш рулем ДВОМА руками при тому спираючись ногами при заїзді в гараж "ета нє єсть харашо"
Купи собі "спорт руль", зрозумій що ти даром викинув гроші і поміняй його на більший
На машині без гідрака тим більше на класиці ті спортрулі не більше як непотрібний понт.

Купи собі "спорт руль", зрозумій що ти даром викинув гроші і поміняй його на більший

volleyball.lviv.ua/blog/
- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
C#@O$ писав:Vetal, став, шо ти слухаєш...хочеться став, тільки купи нормальний добротний.
Накачаєшся

В мене стоїть менший чим сток, при їзді крутиться легенько, але от намісці - то вже треба трохи прикластися. + все залежить від шин, в мене 13"/75/175(здається

- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 4 рази
в мене руль десь в районі 35см в діаметрі, колеса185/60/14 жодних проблем, ні разу не пожалів, що помінявPier писав:В мене стоїть менший чим сток, при їзді крутиться легенько, але от намісці - то вже треба трохи прикластися. + все залежить від шин, в мене 13"/75/175
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей