Sviatoslav писав:vovka, тихенько залишу це тут http://bit.ly/2kIBC5a

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Sviatoslav писав:vovka, тихенько залишу це тут http://bit.ly/2kIBC5a
Весной 2017 года на украинском авторынке появится еще один электромобиль – Opel Ampera-e. На данный момент это едва ли не самый «выносливый» в своем классе элетрокар. На одном заряде аккумуляторов Opel Ampera-e может преодолеть 380 км.
Зараз можливо ще не піде, але думаю років за 5 це все значно зміниться. А з гібриди майбутнього немають як на мене. Заскладно і задорого.Stroydom писав: Але, коли ця машина єдина - то електромобіль не піде.
пріус менше 5 по трасі в спокійному не бере, в місті всі 7 літрівStroydom писав: і поїхав 4.5л на сотню.
Спірне питання. Незарядив батарею, а треба їхати? Поки нема електроінфраструктури, то печально.vovka писав: Гібриди то не то. Тому що там прийдеться обслуговувати 2 різні типи двигунів. Це все лишнє.
Круто, мабуть кордони будуть перекривати і ходити по пішохідних щоб припинили заборонуcat-yellow писав: в Норвегії заборона продажу звичайних авто вже через 5 років, electric only
і друкувати на картонках бляхи, шоб шведи не покралиDexter писав:weber, будуть брати бензинові шроти на іноземних номерах і їздити по Норегії в режимі транзиту
Був в минулому році в Голандії і був шокований, від кількості електромобілів, там навіть таксі біля аеропорту тільки Тесла(держава дала якусь програму на ту справу). Мій прогноз 3-и роки для Західної Європи і 5 для Східної і 8 для України.cat-yellow писав:в Норвегії заборона продажу звичайних авто вже через 5 років, electric only
то ж майбутнє наступить швидко
Total писав: 8 для України.
незалив бензин а треба їхати ? поки евакуатор або когось просиш поїхати або пішки з каністрою на заправку поки то сьо, все одно нікуда не їдешweber писав: Незарядив батарею, а треба їхати?
Давай дивитися не в Україні, принаймні не зараз. Роки через 3-4 ок. Говорим про ближнє майбутнє.weber писав: А нарахунок дорого, то глянь прайс на нісан Leaf, 33 штуки за Note на електриці?
ІМХО, меганедоречне порівнянняvovka писав: Незарядив батарею, а треба їхати?
незалив бензин а треба їхати ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей