Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ото писакиxxfOxx писав: 4-х цилиндровые дисковые тормоза
все набагато простішеxxfOxx писав:Thorn писав: нарешті вона доїхала до Львоваперший раз машина схожа не на авді Антіка, а на теслу з шильдіком авді і радіаторною решіткою
це в багатьох свіжих ВАГах таке єLyubomyr писав: звук "прогорівшої" вихлопної системи
мене діставав скрип десь ззаду, як виявилось це були ячейки під іструменти в запаску та ніші навколо неї. вони з якогось матеріалу як пінопласт. правда міцне але рипуче.Lyubomyr писав: неприємно вражений скрипами в салоні
може простіше продати ваг і купити нормальний кроссовер? хоча би корейцяThorn писав: якщо будеш робити, то роби так як має бути, повну шумовіброізоляцію в три слоя, з проклейкою всіх деталей і зєднань.
Між іншим на ВАГ-офорумі є біля 90 сторінок обговорення щодо шумки і скрипів в Пасатах В7. Прочитав був здивований таким поворотом подій. Самі ж власники не скривають цього.Lyubomyr писав:ВАГохейтерам присвячується![]()
Був пасат 7, продав у віці 4років і пробіг 69тис.км, думав що то салон вже розтрясся, але зараз по зимі на тігуані з пробігом 30тис.км я просто неприємно вражений скрипами в салоні, таке враження що всі панелі ходять
починай морально готуватись до покупки японцяLyubomyr писав:Thorn, для мене трохи новина, бо ціна нових тігуана і пасата була одинакова, але різниця в класі відчутна, в пасата панелі не з такого дешевого пластика. Починаю морально готуватися розбирати салон і робити обезшумку
Про шумку, в салоні інколи переслідує звук "прогорівшої" вихлопної системи, причому ззовні нічого такого не відчутно.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість