Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну можна показати як нагинати ЛОЕ і зекономити 400 грн (коштував 1200 грн), співробітник продає його зараз за 800 грн.Liuskywalker писав:oleg-energy, це не приклад :)
є така штука : Державний реєстр засобів вимірювальної техніки . І лічильники цієї контори входять в нього під номером У3066-14![]()
Якщо співробітник півроку переписувався , сварився і здався - ну ... пічаль![]()
і ЛОЕ можна і треба було нагинати
oleg-energy писав:Ну можна показати як нагинати ЛОЕ і зекономити 400 грн (коштував 1200 грн), співробітник продає його зараз за 800 грн.Liuskywalker писав:oleg-energy, це не приклад :)
є така штука : Державний реєстр засобів вимірювальної техніки . І лічильники цієї контори входять в нього під номером У3066-14![]()
Якщо співробітник півроку переписувався , сварився і здався - ну ... пічаль![]()
і ЛОЕ можна і треба було нагинати
це про кондюки йдеться ?Lyubomyr писав: що експлуатують інвертори?
я думав щоби до -15, але не знаю чи то реально і чи варто.vovka писав: Більше -5 не включаю. Бережу ))))
у мене простенький cooper&hunter і там по паспорту десь до -10 допускається робота на обігрів. по факту одного року працював до -15 включно. правда ефективність його при таких темпераутрах напевно набагато нижча, час від часу часто зупинявся і якась там фігня запускалась, типу розмороження зовнішнього блоку чи шось таке.Lyubomyr писав: я думав щоби до -15, але не знаю чи то реально і чи варто.
Ну це я не включаю бо не хочу. Та й газовий котел є на такий мороз. Тобто економічної доцільності + ресурс я в такий мороз як от -10 чи -15 недуже бачу.Lyubomyr писав: я думав щоби до -15, але не знаю чи то реально і чи варто.
враховуючи вартість того всьо дублювання, економніше буде опалювати вже наявним котломLyubomyr писав: Не знаю чи буде економніше кондюк зимою аніж газ, немаю таких прорахунків.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей