Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Доречі,бувало таке шо вона під гору тяжко дуже їхала ( хоча гора не була сильно крута)VETERAN писав:Я так само палив. Пропадає поступово - спочатку на гору не хоче їхати.САХАР писав: палив особисто
То треба мацати і слухати...
Упорні півкільця - ті ж вкладиші, тільки без змазки під тиском. Якщо постійно притиснуті - стираються і колінвал зміщується вперед, під тиском підшипника зчеплення. Ніколи не чув, що жаліються - падають оберти двигуна, коли витискаю зчеплення? Це переміщується колінвал і перекошує поршні.Liuskywalker писав: А про упорні - хз, перший раз таке чую
Мотор розвивав би оберти а машина не розганялась.DeMayo писав: Доречі,бувало таке шо вона під гору тяжко дуже їхала ( хоча гора не була сильно крута)
по часу погоджуюсь навть менше (якщо вже хоч раз таке робив або бачив як воно все робиться) мій рекорд з дружбаном 40 хв заїхав на яму заміна сцепи і виїхав з гаражу)..... а по грошах ні 1600 комплект норм сцепи, зняти поставити коробас десь в р-ні 300-400 і набігає дві гривні .....САХАР писав: Там три години 1000грн і забув.
Може є контакти майстрів. які за так ціну роблять? Бо я недавно шукав: 800-1000 грн. робота.Glibko писав: зняти поставити коробас десь в р-ні 300-400
за ті гроші перебирають коробас, а просто зняти поставити в р-ні 400Vasiliyyy писав: Бо я недавно шукав: 800-1000 грн. робота
мені зняти-поставити + перебрати коробас 1000грнVasiliyyy писав: Мені поміняли зчеплення за ті гроші)) то рахується зняти -поставити чи перебрати?![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей