цікаво шо то за така стокова прошивка варіатораСтепан,а Руслан бавиться настройкую варіка?Чи сток прошивку залив і досвідом?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
цікаво шо то за така стокова прошивка варіатораСтепан,а Руслан бавиться настройкую варіка?Чи сток прошивку залив і досвідом?
То та яку "рекомендує" виробник варіатора під модель автоsashanova писав:цікаво шо то за така стокова прошивка варіатораСтепан,а Руслан бавиться настройкую варіка?Чи сток прошивку залив і досвідом?
де таке бачив? , нема там ніяких готових прошивок (по крайній мірі я не знайшов ніде такогоТо та яку "рекомендує" виробник варіатора під модель авто
їзди на бензіDoktor писав: пацики газон до настройки випив 56 літрів на 100кмваші роходи по 12 радують мене
Макс,зачєм?люди не шукають легких шляхів,а видумують лісапєд зановоp0var писав:Мануал мікролуча прочитайте, там є кути з яких почати і куди рухатись, там докладно розжовано.
ну тоді тисяча вибаченьА ти запусти програмкку,вибери пункт "замена програмы" а далі вибери файлик з того "всього лише списку машин" потрібної машинки,далі тиснеш "записать програму в варіатор" очіауєш коли процес дойде до 100%,переключаєшся на "основні параметри" і о чудо,графік випередження змінився і повзунки вже не на нулях стоять...то так в кратце з мобільного,якщо дуже треба тоо ввечері зрооблю тобі по пунктах по картинках
, а коли я собі ставив той варіатор то там і того половину не було шо заразвидумують лісапєд заново
mathst писав:sapphir, тоеба пхнути в Київ, щоб налаштувати 3д
є таке шось (((sapphir писав:mathst писав:sapphir, тоеба пхнути в Київ, щоб налаштувати 3д
Так Хмельницький розробник Мікролуча а пхнути в КиївТаке відчуття що в нас тільки випускники спецшкіл полишались - всі решта давно виїхали і чуть шо мінімум до Києва їхати
Наскільки мені пояснили - заїзд на діностенд від 50 у.е. Скільки їх для налаштування треба? Хто стільки заплатить за налаштування?sashanova писав:та по нормальному справа не в Києві чи Хмельницькому а в тому шо настроювати шо 2д, шо 3д (крута назва за якою криється лише привязка положення педалі газу) потрібно на диностенді а у Львові їх немає а по жопоміру то чим більше параметрів то білша бесконечність варіантів налаштування
, я свій 3Д налаштував в 2Д, мені цілком того хватає
Ай,не будь таким скромним,розкажи як ти підзамахав інженерів з Мікролучя на спец прошивку :)Romko писав: я собі поставив в 2Д підібрав кути по жопоміру щоб перла як на бензині і вся настройка - раз настроїв і забув - головне що темп. в камері згорання буде менша і клапана цілі
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей