Зимою їжджу з повним баком. Крім того, маю газовий балон у багажнику. Навіть пружини від Ниви прийшлося ставити.gooliver писав: ніякі шипи не допоможуть без доброго мішка цементу в багажинику або хоча б 2ох пасажирів ззаду
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Сніг!!!
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
- gooliver
- Ім'я:Dmytro
- Стать:чоловік
- Номер:ніпрощо
- Дякував (ла): 131 рази
- Подякували: 147 рази
Re: Сніг!!!
а я і не стверджую, що потрібно відмовлятися від шипів (здається я це досить чітко висловив у пості). Погоджуюся з AnGeL, кожен робить як вважає за потрібне, тим більше, що маєте за собою цілковите право. Просто заперечувати факт надання додаткової шкоди асфальту - недоцільно. Але осуджувати вас за це я не збираюся.luav писав: Спробую екстраполювати:класичні авто на фоні електрокарів забруднюють повітря.Це привід для того,щоб наразі відмовлятись від класичних авто на цьому етапі?
Якщо почати чіплятися до таких речей, то можна почати звинувачувати мене у тому, що я інколи кручу двигун до вищих обертів ніж це доцільно в місті, а це додаткові викиди і шум, а дизелісти взагалі ранком під вікнами тарахкотять, а деякі ще й пахнуть сильно, а власники всяких рамних джипів з v6+ даремно палять паливо, оскільки для пересування по місту таких тачок не потрібно і т.д. Таких пунктів можна багато знайти.
Факт додаткової шкоди - є, обвинувачень - нема, принаймні поки у нас не настало глобальне потепління / не почали ідеально чистити дороги всі і одразу / не заборонили шипи на законодавчому рівні.
Кінець)
- luav
- Ім'я:Володимир
- Номер:BC5192AT
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Дмитро!В наших умовах говорити про те,що шипи серйозно щось там шкодять-це несерйозно.А саме це намагались стверджувати пара форумчан.І цілком очікувано,що вони злились,коли в них попросили якоїсь конкретикиgooliver писав:а я і не стверджую, що потрібно відмовлятися від шипів (здається я це досить чітко висловив у пості). Погоджуюся з AnGeL, кожен робить як вважає за потрібне, тим більше, що маєте за собою цілковите право. Просто заперечувати факт надання додаткової шкоди асфальту - недоцільно. Але осуджувати вас за це я не збираюся.luav писав: Спробую екстраполювати:класичні авто на фоні електрокарів забруднюють повітря.Це привід для того,щоб наразі відмовлятись від класичних авто на цьому етапі?
Якщо почати чіплятися до таких речей, то можна почати звинувачувати мене у тому, що я інколи кручу двигун до вищих обертів ніж це доцільно в місті, а це додаткові викиди і шум, а дизелісти взагалі ранком під вікнами тарахкотять, а деякі ще й пахнуть сильно, а власники всяких рамних джипів з v6+ даремно палять паливо, оскільки для пересування по місту таких тачок не потрібно і т.д. Таких пунктів можна багато знайти.
Факт додаткової шкоди - є, обвинувачень - нема, принаймні поки у нас не настало глобальне потепління / не почали ідеально чистити дороги всі і одразу / не заборонили шипи на законодавчому рівні.
Кінець)

- luav
Не варто порівнювати передній привід з заднім зимоюgooliver писав:MAECTP0, приєднююся до клубу, також не бачу сенсу у шиповці по Львові, для мене більше дискомфорту ніж користі. Цієї зими жодного разу не було такого, щоб я пожалів, що у мене не шиповані колеса, минулої тим більше)
Важливіше, щоб на зимових їздили ВСІ, бо толку мало якщо у тебе хоч ідеальні зимові шини, але у сусідньому ряді їде нехотячи перестроюючись якесь мудре на літніх лисаках.
Хоча на задньому приводі може і є інколи сенс у шипах...

- luav
Брехати знову для чого?Шипи скрізь в Європі заборонені?MAECTP0 писав:gooliver,Особливо як зад легкий )))gooliver писав: Хоча на задньому приводі може і є інколи сенс у шипах...
Колись їздив на жизі.
Як тут писалосьАле заперечувати очевидні речі, нищення покриття, шум,..AnGeL писав: кожен дроче як хоче
Заікнулись за європу а для чого 2й комплект так і мовчимо.
Ветерану, респект за визнання очевидностей
- luav
Про заборонені "в Європі" шипи

- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
прошуluav писав: Я чекав від таких як ви цю тезу.І ви зможете навести інфу,в яких саме країнах шипи є забороненими?
luav писав:Про заборонені "в Європі" шипи
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- MAECTP0
- Контактна інформація:
ми закладали низ багажника цеглоюVETERAN писав:Зимою їжджу з повним баком. Крім того, маю газовий балон у багажнику. Навіть пружини від Ниви прийшлося ставити.gooliver писав: ніякі шипи не допоможуть без доброго мішка цементу в багажинику або хоча б 2ох пасажирів ззаду

- MAECTP0
- Контактна інформація:
я визнанав що наш асфальт кращий за європеський. особливо скандинавський який витрипмує морози і навантаження від фур в ті морози.luav писав: Але я не почув від вас відповіді на інші мої питання.Мені повторити їх?
ви не відповіли на просте питання. "ждя чого Вам ще одтн комплект зими"
на це, впринципі. відповів Ветеран, за Вас.
- luav
Тобто пан визнає,що брехав,коли писав "в Європі шипи заборонені"?MAECTP0 писав:прошуluav писав: Я чекав від таких як ви цю тезу.І ви зможете навести інфу,в яких саме країнах шипи є забороненими?
- luav
До чого тут скандинавський асфальт?дивимось на карту.шипи дозволені в купі південних країн ЄвропиMAECTP0 писав:я визнанав що наш асфальт кращий за європеський. особливо скандинавський який витрипмує морози і навантаження від фур в ті морози.luav писав: Але я не почув від вас відповіді на інші мої питання.Мені повторити їх?
ви не відповіли на просте питання. "ждя чого Вам ще одтн комплект зими"
на це, впринципі. відповів Ветеран, за Вас.
- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
тільки от як до тої купи доїхати на шипах з України?luav писав: шипи дозволені в купі південних країн Європи

Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- luav
Це не є предметом обговорення.основне,що пан Василь говорив відверту неправду.питання в тому,чи робив він це свідомоantik писав:тільки от як до тої купи доїхати на шипах з України?luav писав: шипи дозволені в купі південних країн Європи
- MAECTP0
- Контактна інформація:
Заборонені в червоних країнах чи синіх?luav писав: дивимось на карту
Хоча б з поваги прочитайте допис Ангела до кінця й уважно.luav писав: До чого тут скандинавський асфальт
Ви так і не відповіли для чого вам комплект зими без шипів.
- luav
Це якось вирішить те,що ви збрехали?MAECTP0 писав:Заборонені в червоних країнах чи синіх?luav писав: дивимось на карту
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
Та не дозволені вони там, а просто не заборонені. Так само, як оленячі упряжки в санях.luav писав: шипи дозволені в купі південних країн Європи

- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
- MAECTP0
- Контактна інформація:
luav, тобто в європі шипи не заборонені?
Чи про що я збрехав!
Чи про що я збрехав!
- MAECTP0
- Контактна інформація:
luav,
MAECTP0 писав:Заборонені в червоних країнах чи синіх?luav писав: дивимось на карту
Хоча б з поваги прочитайте допис Ангела до кінця й уважно.luav писав: До чого тут скандинавський асфальт
Ви так і не відповіли для чого вам комплект зими без шипів.
- MAECTP0
- Контактна інформація:
luav писав: Це якось вирішить те,що ви збрехали?
luav писав: Василь!Ви маєте зрозуміти,що я-далеко не та людина,яка легко ведеться на флуд.
Тому мені не тяжко повторити свої питання

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей