Простоluav писав: Це жарт?Як
?MAECTP0 писав: можна фото вашого авто із-заду. Без номерів.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Простоluav писав: Це жарт?Як
?MAECTP0 писав: можна фото вашого авто із-заду. Без номерів.
Василь!Ви переходите до етапу банального флудуMAECTP0 писав:Простоluav писав: Це жарт?Як?MAECTP0 писав: можна фото вашого авто із-заду. Без номерів.
Залежить від шумоізоляції авто.В мене ніхто з пасажирів навіть не зауважує,що я на шипованій гуміVETERAN писав:Не знаю, чи далеко чути, а в машині голосно звучать. У мене всі чотири колеса шиповані - симфонія ще та. Але що робити, коли дороги всі в льоду?MAECTP0 писав: Ну цокіт шипів по меозломуиасфальту чути далеко.
Маю ще комплект не шипованих - також не дуже тихенькі.
Аті хто ззовні не люди ))))luav писав: Залежить від шумоізоляції авто.В мене ніхто з пасажирів навіть не зауважує,що я на шипованій гумі
То в'їхали б в нього.VETERAN писав: Мав би шипи - встиг би стати, або хоча б не розгаратати всю морду своєї Тойоти.
Зрозумів.В мене на авто такий знак присутній обов"язковоMAECTP0 писав:luav, Володимир, мені цікаво були є на вашому авто і авто шановного Ветерана відповідна відмітка про шипи.
Тепер вже неактуально. Відповідні висновки я зробив.
Люди ззовні і звук двигуна чують більше.І що?MAECTP0 писав:Аті хто ззовні не люди ))))luav писав: Залежить від шумоізоляції авто.В мене ніхто з пасажирів навіть не зауважує,що я на шипованій гумі
luav писав: Зрозумів.В мене на авто такий знак присутній обов"язково
MAECTP0 писав: пер вже неактуально. Відповідні висновки я зробив
Ок.З цим завершили.З вашими фантазіями стосовно того,що шипи нищать асфальт та завдають купу шуму,сподіваюсь,ми теж завершили?MAECTP0 писав:luav писав: Зрозумів.В мене на авто такий знак присутній обов"язковоMAECTP0 писав: пер вже неактуально. Відповідні висновки я зробив
Ніluav писав: Ок.З цим завершили.З вашими фантазіями стосовно того,що шипи нищать асфальт та завдають купу шуму,сподіваюсь,ми теж завершили
До чого тут реклама коліс,якщо,наприклад,я кожен день їжджу на них по Львову?MAECTP0 писав:Ніluav писав: Ок.З цим завершили.З вашими фантазіями стосовно того,що шипи нищать асфальт та завдають купу шуму,сподіваюсь,ми теж завершили![]()
Я розумію призначення шипів.
Навіть в рекламі таких коліс присутній сніг "по коліна" ане місто з голим асфальтом
Знак є, але удар був у стоячу машину - мого гальмування там навіть не було. А там майже не видно - легка вм'ятина на правому задньому крилі і потрісканий пластиковий розсіювач вказівника повороту. Якщо дуже хочеш - прошу дужеMAECTP0 писав: А фото вашого авто ззаду можна? Крупним планом?
Я чекав від таких як ви цю тезу.І ви зможете навести інфу,в яких саме країнах шипи є забороненими?MAECTP0 писав:luav, я ж не кажу що Вам некомфортно.
Не в курсі чому вони в Європі заборонені?
luav писав: Хоча в мене є комплект нешипованої зимової гуми
Дякую. Зачка що ви на Ш один я не бачу?
Він за заднім склом, яке на фото вже засніжене.MAECTP0 писав: Зачка що ви на Ш один я не бачу?
Василь!Ви маєте зрозуміти,що я-далеко не та людина,яка легко ведеться на флуд.MAECTP0 писав:А це Вам для чого?luav писав: Хоча в мене є комплект нешипованої зимової гуми
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей