Встидно сказати, але проект для мене даремно викинуті гроші, вже дуже багато змінилося з того часу

Liuskywalker, якраз як буде виглядати та чи інша плитка. Вже втретє міняємо, і чи буде пасувати саме такі розміри плитки під конкретний санвузол.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Наглядніше на стендах!!!Lyubomyr писав: чи є програми що використовують реальні колекції плиток? не просто розміри а й дизайн/кольори?
Це дивлячись як уява розвинута :) Мені наприклад та сама плитка на стенді в Леокераміці сподобалась, а на викладеній показовій ванні в Кераміці на Промисловій - ні.may писав: Наглядніше на стендах!!!
BOXER писав: шукали в неті фотки плитки, яка сподобалась
BOXER писав: малювали у фотошопі в пропорціях стіни, пендюрили ванну, унітаз і далі в пропорціях собі самі розміщали плитку.
BOXER писав: І так в принципі майже кожне приміщення в квартирі
BOXER писав: Взагалі не розумію, нашо для того дизайнери
BOXER писав: (вже пройшло 4 роки) квартира досі подобається і нічого кардинально б і не міняли
ну не надо. це різні рівні складності, суттєво різні. якшо знайти імеджредактор у вільному доступі і вставити в нього фотку, посовати її туди-сюди зможе практично кожен, то навіть в якійсь професійній прозі типу ауто/архі-када я не дам ради зовсім, куди там шось кодитиOr4ik писав: А відносно того "нашо дизайнери" це те саме як: "нашо айтішники якщо можна зробити собі сайт з готових каркасів"
треба не тільки уява. навіть більше треба здоровий глузд, а не уява. а то понауявляють тобі/мені/йому такого шо капці... глузд, як де шо розмістити, де яке світло варто впендюрити і так далі. ну а дизайнера для вибору кольору плитки це ж кабздєцOr4ik писав: В таких людей дуже обмежена уява.
такого не чув але таку пораду можу надати безкоштовно. Тільки назви три цифри щоб кожна була від 0 до 255BOXER писав: ну а дизайнера для вибору кольору плитки це ж кабздєц
Тої плиткі є куча сортів так що ціни можуть бути різними.Якось полосками ззаду позначаєтся-зара вже не згадаю.Newman писав: Цікаво хто реальний виробник іспанської плитки в Агроматі? Там є купа плитки виробників APE, PAMESA та інші з цінниками 400-700грн. Хіба це може бути іспанська плитка?
То була супер-мега-заповітна мрія, як робив ремонт. На жаль - утопічна. Довелось самомуLyubomyr писав: Мене цікавить щоби в програмі під мої санвузли клацали варіанти, а в потрібний момент я сказав " стоять, ракель"
Чудес не буває, хочеш зробити добре - роби самLyubomyr писав: сиджу вникаю в різні процеси що мабуть легше було йти на заочку на будівельника
Стоп, а для чого тобі на 50кв.м 24кВт котел? В мене 24кВт гріють 100кв.мshpila писав: Андрій hrddrive радить брати BAXI Eco Four 24 F або BAXI Eco Compact 24 Fi, що хто скаже?
P.S. Опалення+гаряча вода, площа 50 м. кв.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей