sheva_lviv писав: Думаю той "бізнес клас" вже був ввалений раніше і подушок вже там немає.
я думаю, таки перший варіант. Подушки НЕ СТРІЛЯЮТЬ, якщо не пристебнуті ремні безпеки

Даю 99%, що ця гопота не пристібалась і була "в стельку"

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
sheva_lviv писав: Думаю той "бізнес клас" вже був ввалений раніше і подушок вже там немає.
Точно так, бо вони знають що їх не буде знайдено тому їздять як хочутьBOXER писав:суть в тому, шо на ПЛ-бляхах майже всі бидло, нормальні люди таких машин собі не беруть для їзди в УкраїніDoktor писав: якщо воно бидло то бляхи ситуацію не міняють
безкоштовний)))Vexler писав:Dexter, відкрито новий шрот Ауді на Снопківській))
якшо бляхи в голові, то номера тільки іноземніПетро писав: Якшо "бляхи" в голові то пофік чи наші номера чи іноземні
і то добре, бо їх та дтп нічому не навчить, візьмуть інші бляхи і опять то саме зроблятьDoktor писав: як би то був жигуль то виходити з того розваленого куска гавна було б нікому
cat-yellow писав:але тоже дивні ті бляхарі...
наші машини - їм задорого, а товкти бляхи і кидати їх просто так - то ок
то ж та бляха тоже не дві копійки
здав би назад і поїхав даліsapphir писав: І що б з ним було би якби він те саме але на "нашій" машині за 2000 евро вчудив?
То ВАГ, тому можна зі снопківської ауді взяти задок і зробити шкодаудіdoris писав: Ше одна на шрот
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей