САХАР писав: А вся суть в тому що в пункті 16.13 не вказано для якого виду перехресть приміняємо-так що палка два кінця.

Якщо не дійде - будем далі розбиратися...may писав:перечитай розділ 16. ПРОЇЗД ПЕРЕХРЕСТЬ
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
САХАР писав: А вся суть в тому що в пункті 16.13 не вказано для якого виду перехресть приміняємо-так що палка два кінця.
Якщо не дійде - будем далі розбиратися...may писав:перечитай розділ 16. ПРОЇЗД ПЕРЕХРЕСТЬ
О, то я таки був правий, хоч і намагалися мене збити з пантеликуmay писав:
g0nzales писав:Другим буде синій. Порядок: зелений, синій, червоний.may писав:Потренуйтеся
may писав: У яких тіко "правило правої руки", вважає, що при лівому повороті зустрічники - це перешкода праворуч. Ну то таке, неграмотно, але і не смертельно
САХАР писав: случае если через перекресток навстречу друг другу по равнозначной дороге движутся только два транспортных средства и оба собираются выполнить маневр поворота налево или разворот (они являются друг для друга помехой справа), т
САХАР писав: це я цитував з коментарів до правил дорожнього руху з картинками
Ну просторова уява тут таке...САХАР писав: Пишу ж що не маю уяви просторової.Але по суті на картинці трактор Газель Фабія відповідь частково правильна була бо там поїде той хто перший дасть дупля.
У авторів діючих ПДР в коментах такЯкщо проїзд перехрестя рівнозначних доріг (вулиць) потребує вжиття заходів, що виходять за межі Правил дорожнього руху, водії можуть проїхати перехрестя, попередньо узгодивши взаємно безпечні умови його проїзду
Тобто, хтось повинен поступитися своєю перевагою в русі. Інакше - колапс. Для узгодження не обов’язково усім виходити і влаштовувати нараду з графічними матеріаламиВ условиях интенсивного движения возможно, что со всех сторон перекрестка (четырех и более) одновременно могут подъехать транспортные средства. В этом случае водители решают вопрос очередности проезда по своему усмотрению до момента освобождения перекрестка одним из транспортных средств. Не исключается одновременный проезд перекрестка транспортными средствами с разных направлений при условии, что траектории их движения не пересекаются или сливаются
нарешті людське видання. і при првороті наліво норм поясненно.may писав: видавництва "Моноліт"
бублик не головний відповідно пропускають тих хто в’їжджає - справа.may писав: Обо оця еволюція в часі з в’їздом на круг
є тут такі :)))) влом готтати переписки де хтось встава в позу "Буду по зовнішній кататись по колу і всіх вчити!!!"may писав: Хтось адекватний, на порожньому підході до перехрестя, буде в’їжджати на круг для розвороту з правої смуги?
САХАР писав: Їду по Личаківській вниз,перехрестя біля Винниківського ринку- направо Чернігівська ,наліво Лісна світлофору немає
Це про взаємний поворот ліворуч?САХАР писав: якщо нема ще кандидатiв з других сторiн перехрестя
MAECTP0 писав: нарешті людське видання. і при првороті наліво норм поясненно.
там стоп лінія знаходиться ДО розвороту, тому згідно Правил - так потрібно стояти на червоний сигнал. Яка логікуа цього - не зрозумілоSLIP писав: Мабуть це питання вже хтось піднів але я щось не знайшов. Як правильно розвертатись на Науковій, коли рухаєшся зі сторони тролейбусної, там де перехрестя з Кн.Ольги і поставлений новий світлофор? Там ліва смуга тепер виділена для розвороту.
Коли світить червоне світло і правий та середній ряди стоять - чи повинен лівий ряд теж стояти? Пішохідний перехід знаходиться далі, зустрічний транспорт стоїть на їх червоне. Секція світлофора, яка встановлена зліва в район пішохідного, таке враження, що несе інформативну функцію для тих, хто розвертається в лівому ряді - щоб вони бачили яка ситуація із зустрічним потоком.
Які ваші думки з цього приводу?
Цікавіше коли вони усі ще й з люстрами та сиренами!САХАР писав:may, я до прикладу мав машини зi всiх сторiн перехрестя з увiмкнутим правим поворотом i шириною дороги в 1 авто
bossjara писав: На перехресті рівнозначних
bossjara писав: У разі необхідності надання переваги в русі транспортним засобам, які рухаються по перехрещуваній дорозі,
в разі необхідності надання переваги на перехресті, необхідно зупинити авто перед перехрестямbossjara писав: водій повинен зупинити транспортний засіб перед
та не цитуй ту єресь....bossjara писав:![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей