Повертали то взагалі нема про що говорити.bossjara писав: Маестро якби вони повертали всі в іншу сторону то був би інакший розклад
А ВОТ, как тут пишуть, їхали всі прямо?!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Повертали то взагалі нема про що говорити.bossjara писав: Маестро якби вони повертали всі в іншу сторону то був би інакший розклад
Білети здав!САХАР писав: На мiсцi зеленого я смiло б iхав.
Він по-ходу мав ось це на увазіbossjara писав: синьої машинки)
:)MAECTP0 писав: Про синього забули.
Цікаво коли почнуть перевіряти на кульпаркова тих хто вносить подає поправки до ПДР.bossjara писав: по суті нічим
Ну от ми з тобою не розминулись і тут один вимикає поворотник і каже: "а я не повертав!!! Мене мали пропустити"bossjara писав: спочатку і подумав зо там діє 16.13.
Камери,свідки або експертиза.MAECTP0 писав: Ну от ми з тобою не розминулись і тут один вимикає поворотник і каже: "а я не повертав!!! Мене мали пропустити"
Чому?Liuskywalker писав: Як на мене - колізія
Прям на кожному рівнозначних перехресті !?САХАР писав: Камери,свідки або експертиза.
may писав: У першому обоє(!) можуть рухатись одночасно(!) у зазначеному напрямку. При цьому траекторії не перетинаються,
may писав: Просто у нас це в ПДР не прописали, хоча в коментарях від авторів це є..
Чим ситуації відрізняється по суті - тут.bossjara писав: по суті нічим тому я спочатку і подумав зо там діє 16.13
На жаль, розмітка 1.7 у нас звір рідкісний, з Червоної книгиF. ЛИНИИ ПОВОРОТА
На некоторых перекрестках желательно указывать водителям, как должен производиться левый поворот...
Отут для Газелі діє. Дотепне питання.bossjara писав: там діє 16.13
саме так !may писав: Просто ми мислимо нашими реаліями, з нашим станом ОДР, ТЗР, нормативки і культури...
Тобто.may писав: Чим ситуації відрізняється по суті - тут.
Те, що це не прописано не означає, що заборонено.Liuskywalker писав: ок , прийнято
Тут уся складність у порозумінні зустрічників, щоб розходились однаковими бортами, і щоб це було актуальним у конкретному місці.may писав:ситуація неоднозначна, т.я. роз’їзд і лівими і правими бортами має свої плюси і мінуси...
Ок. Поки знавці гуглять, почну.Отут для Газелі діє. Дотепне питання.
Теж можна потренуватися...
САХАР писав: Не гугливши Газель,
:)))may писав: Отут для Газелі діє. 16.13
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість