А то не він часом писав шо купляє тільки оригінальні запчастина?!Kirik писав: там давно не омега, тормозілки від понтіака

Тепер ясно чого він на опель сервіс не їздить

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А то не він часом писав шо купляє тільки оригінальні запчастина?!Kirik писав: там давно не омега, тормозілки від понтіака
На які питання?luav писав: хочете дати на них відповідь?
Не я писав про грамотне обслуговування і тільки ориг запчастиниluav писав: Яке це має відношення до нашої розмови?
Ну і? Ви хоча б знаєте фото чого ви виложили?andreyclk писав:На які питання?luav писав: хочете дати на них відповідь?Не я писав про грамотне обслуговування і тільки ориг запчастиниluav писав: Яке це має відношення до нашої розмови?
Не дуже похоже на нову запчастину
Яку брехню?luav писав: П.С.за свою брехня,я зрозумів,відповідати ви не збираєтесь?
Типа нових запчастин до чиєїсь омегиluav писав: Ну і? Ви хоча б знаєте фото чого ви виложили?
Думаю зара буде ясніше.luav писав: купую здебільшого одразу оригінальні запчастини.
Ось ці свої слова зможете підтвердитиandreyclk писав:Яку брехню?luav писав: П.С.за свою брехня,я зрозумів,відповідати ви не збираєтесь?![]()
Що за запчастина на фото?andreyclk писав:Типа нових запчастин до чиєїсь омегиluav писав: Ну і? Ви хоча б знаєте фото чого ви виложили?
Що підтвердити? Які питання? Яка брехня? Чувак оприділись що ти хочешluav писав:Ось ці свої слова зможете підтвердитиandreyclk писав:Яку брехню?luav писав: П.С.за свою брехня,я зрозумів,відповідати ви не збираєтесь?![]()
Мені всерівно де ти обслуговуєшся але не розумію понтів я самий розумний а ви лохи!
Суппорт тормознийluav писав:Що за запчастина на фото?andreyclk писав:Типа нових запчастин до чиєїсь омегиluav писав: Ну і? Ви хоча б знаєте фото чого ви виложили?
Тобто ви навіть маятник від супорта відрізнити не можетеandreyclk писав:Суппорт тормознийluav писав:Що за запчастина на фото?andreyclk писав:Типа нових запчастин до чиєїсь омегиluav писав: Ну і? Ви хоча б знаєте фото чого ви виложили?
В наведеній мною цитаті ваші слова?andreyclk писав:Що підтвердити? Які питання? Яка брехня? Чувак оприділись що ти хочешluav писав:Ось ці свої слова зможете підтвердитиandreyclk писав:Яку брехню?luav писав: П.С.за свою брехня,я зрозумів,відповідати ви не збираєтесь?![]()
Мені всерівно де ти обслуговуєшся але не розумію понтів я самий розумний а ви лохи!![]()
Ти коменти в бортовику своєму прочитай ще раз
luav писав: Тобто ви навіть маятник від супорта відрізнити не можете
та ладн вжеandreyclk писав: А то не він часом писав шо купляє тільки оригінальні запчастина?!
Тепер ясно чого він на опель сервіс не їздить
то єст супорта від понтіака, спірт вершинandreyclk писав: Та і супорта якісь не дуже нові і не дуже омеговські
Окуню покажи де він конкретно написав про яке фото розмова іде?Dexter писав: чотко зїхав з теми, але Луав питався про іншу фотку, не рубай окуня
ДЕКстер де?luav писав:Що за запчастина на фото?andreyclk писав:Типа нових запчастин до чиєїсь омегиluav писав: Ну і? Ви хоча б знаєте фото чого ви виложили?
Doktor писав: і крошить батон на китайські зч.
то він про маятник говоритьandreyclk писав: ДЕКстер де?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей