ти тупий чи придурюєшся ?Dexter писав:andreyclk, купляти оригінальні запчастини це понти?в когось бамбіт бачу))))

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ти тупий чи придурюєшся ?Dexter писав:andreyclk, купляти оригінальні запчастини це понти?в когось бамбіт бачу))))
andreyclk писав:Чому не оф сервіс?luav писав: Авто обслуговую останні 5 років виключно в Назара
andreyclk писав: обслуговувати в гаражаг то ппц
andreyclk писав: Мені всерівно де ти обслуговуєшся
Ще раз спитаю ти тупий чи придурюєшся?Dexter писав:andreyclk писав:Чому не оф сервіс?luav писав: Авто обслуговую останні 5 років виключно в Назараandreyclk писав: обслуговувати в гаражаг то ппцandreyclk писав: Мені всерівно де ти обслуговуєшся
Ну я вже спитав себе чи ти тупий...Dexter писав:andreyclk, себе то спитай
Тебе це хвилює,ти хочеш про це поговорити?Dexter писав:andreyclk, кожен, хто прочитав останні три сторінки цієї теми зразу бачить хто тут тупий або прикидається
окрім доктора
Це просто є така категорія людейDexter писав:andreyclk, купляти оригінальні запчастини це понти?в когось бамбіт бачу))))
можливо і такluav писав: етро!Проблема в тому,що якби той опель сервіс ще й відповідав своїй назві.А так я стикався з ними декілька разів свого часу.Більше я до них ні ногою
це ти паходу не вїхав в суть разгавораDexter писав: andreyclk, кожен, хто прочитав останні три сторінки цієї теми зразу бачить хто тут тупий або прикидається
окрім доктора, бо він тебе підтримає
а про хепу вже казав де купував?andreyclk писав: Тебе це хвилює,ти хочеш про це поговорити?
Про масло ти так і не відповів яке ти залив
andreyclk писав: Про масло ти так і не відповів яке ти залив
Я не ванга тому просвітиDexter писав: надіюся догадаєшся яку вязкість вибрав для ауді
То взагалі ніщіброд з газомDoktor писав: А чо газ не заводський стоїть?
Хто свапнув?Doktor писав:andreyclk, він свапнув туда 3 літра що не по заводуТак що не пацан
Типу поміняв двігло,тормозну систему з 3.0 ,ходовку з 3,0 поставив?Kirik писав:andreyclk, луав
там давно не омега, тормозілки від понтіака, кароч я би вже продав 10 раз ту машинуandreyclk писав: Типу поміняв двігло,тормозну систему з 3.0 ,ходовку з 3,0 поставив?
Дай бортовик почитаю його
Яке це має відношення до нашої розмови?я на ваші попередні питання відповів.ви-ні.не хочете дати на них відповідь?andreyclk писав:luav, якого року в тебе омега? Комплектація я так розумію,максимальна?
Ну і саме цікавіше розхід
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей