А чий то оселедець, як там ніхто не живе?AnGeL писав: ви кажете на балконі, в мене в сусідній квартирі де ніхто не живе і не опалюється, все позамерзало, включно з оселедцем

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А чий то оселедець, як там ніхто не живе?AnGeL писав: ви кажете на балконі, в мене в сусідній квартирі де ніхто не живе і не опалюється, все позамерзало, включно з оселедцем
Може Остапу лишили ключі, ну там квіточки поливати абощо. А він ту хату як холодильник юзаєVasiliyyy писав:А чий то оселедець, як там ніхто не живе?AnGeL писав: ви кажете на балконі, в мене в сусідній квартирі де ніхто не живе і не опалюється, все позамерзало, включно з оселедцем
я на ланос в епіцентрі купував по акції за 997 грн, переїдься глянь, ціна добра. Якась там гарантія навіть...Jamal_Luka писав:де сьогодні можна купити акамулятор??
А скільки там нині морозу? Бо у мене показує -10.jetros писав: Тільки приїхав від товариша, дві години заводили дизельну Вектру Ц, не завели. Зняли повністю паливний фільтр з корпусом, були сніжинки парафіну, відігріли і поставили на машину, без результату. Збилися, нехай стоїть до потепління!!!
Як людина не дивиться за машиною, то нема чого на тип палива пенятиjetros писав: Щось остаточно перехтів дизеля, руки смердять солярою, ледво відмив. В мому бензоновому Гольфі зараз запах трактора, відчуваю себе трактористом!
Нехочу, небуду так "сильно" економити на паливі, щось запах бензи мені рідніший!
Може навпаки: щось не пороблено/не зроблено (в машині)jetros писав: певно щось пороблено!
Якщо не помиляюсь в тебе акум 100а, має вистарчити. Я перед морозами взяв собі 95А AGM акум, заводиться тепер класно.luav писав:Наразі вебасто рулить.Головне,щоб акумулятор витримав такий режим експлуатації
в мене була перша машина Б3 1.6ТД, то при -20 заводилась тоже. головне хороша соляра)))jetros писав: В мого кума розстріляний пасат Б3 1.6 ТД з вмираючою турбіною і той кожний день їздить і заводиться зпів тика і ночує на вулиці. Парадокс, певно щось пороблено!
Під капотом, встав як рідний.САХАР писав:telko, куда ти такого розміру всунув його?
В машину яку?telko писав:Під капотом, встав як рідний.САХАР писав:telko, куда ти такого розміру всунув його?
Кипяток на морозі то силаtarasgeronovuch писав:Сьогодні пробував завести.Вилив відро кипятку на фільтр і ніфуя бо АКБ трохи підсів і вяло крутив....![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей