Дивлюсь відео і розумію що я живу в якомусь іншому Стрию

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я б радив електро духовку брати.Kritik писав:порадьте газову плиту з духовкою
які там зараз нормальні фірми?
Маючи землю я б і не думав про квартируLyubomyr писав:Я не знаю чи є попит, але чув що якість будівництва зараз дуже паршива. На обїздній, може хтось проїздом помічав, недалеко від моста і заправки окко, пару років лежали плити перекриття, та інші бетонні вироби, зараз пусто, все пішло в будову.
А ще від знайомих, благо Стрий то велике село, знаю в якому з новобудов плити перекриття використовували з "розборки" бувших корівників, ферм і т.д.Переосмисливши все, наразі зарікся в майбутньому звязуватися з квартирами!
А ще спиш собі а з сусідньої кімнати комусь попити захотілосьСАХАР писав:Andriy01, запахи йдуть однозначно якщо нема дверей.Пожарь рибу наприклад або котлети i уяви що ти в тому примiщеннi на диванi телек дивишся.При iнтенсивному приготуваннi ще й трохi i копотi буде навiть з наявнiстю витяжки.
Американці реально тупіші за нас то тоже вроді аксіомаAndriy01 писав:То що, виходить, що американці дурніші за нас, якщо таке планування повсемісно використовують? У них же ж все краще, продуманіше, зручніше, ергономічніше. Це аксіома.
Сахар, може, то на маленькій площі запахи поширюватимуться? У мене вийшло би кухня + столова-вітальня десь 50 м2.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей