Так що я не козел, хотів зробити мотор... Зробили...
Так шо масло в мене завжди нове

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
мда.... майстри мабуть були такі, в яких черг немає? на 2 тижні вперед не записано? і дешеві, мабуть?Doktor писав: після майстрів в мене омега жре літру масла на 300 км
шо вони самі тоді на то кажуть?Doktor писав: cat-yellow, Та ніби перед тим нормально робили...
Ну словом маємо те що маємо...
ЖМ -говно при підуставшому моторі точно.В мене жрало Тойотовське-хоча є мненіє що більшіть його тут фуфел.Залив Петрове Ксенум-жрало трохі менше але почало на очах розтворяти рижий нальот від того Тойотовського а його пробував якоби Бельгія 5в40 і Штати 5в30 в чорних банках.В залізних орігінал не знайшов а воно ще 5в20 буває.Тут хлопці з Польши привезли з під німців десь в поляка оптом взяли Лікві молі 5в40 для бусів собі пару ящіків(поляк десь скомуніздив видно бо маслами ніколи не торгував)взяв каністру і залив.По привичці десь за 200км відкрив мотор тримаючі каністру на долив а воно не взяло.Зараз десь 1000 на ньому і покі рівень є.Doktor писав:AnGeL, нема чого рівняти буй з пальцем
САХАР, раніше мобіл 1 10-40
Зараз жм 10-40
якшо там не фатал, то попробуй залити ось це лікувальне хадо (коштує 600грн за 4л):Doktor писав: Dexter, після майстрів в мене омега жре літру масла на 300 км, а до вмішательства їла літру на 1000 ,
На форді нема заслонки рециркуляції повітря?Kritik писав: чуть не вчадів під накриттям коли проходив кордон в Грушеві
Може Крітік про неї просто не в курсіg0nzales писав: На форді нема заслонки рециркуляції повітря?
Doktor писав:САХАР, Dexter, cat-yellow, робили голову, міняли сальніки, всі прокладки, перевіряли на заводі, притирали клапана ,шліфували і т.д. в блок я вирішив не лізти так як задирів не було, і був ще навіть заводський хон.
Самі кажуть може сальніки злетіли , може розмір не той підсунули, коротше вскритіє покаже,
Масло хз чи є смисл лити якесь краще ,якщо все через сальніки лиє
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей