Вот у меня к вам вопрос, кто что про ето слышал, ето бред или что то новое, поскольку я незнаю что мне делать ездить как было или делать тот билет.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
І мені таке казали, і ше "прошу мене попередити", а я їм написав "з протоколом не згідний", вони і не замітили, улибнувся і пішов, тоже сидів в них в машині, навіть за руль сісти пустили, тоді тоже нарушив знак рух прямо проігнорував і направо повернув. Не дав їм ні копійки, побазарив душевно, сказали шо нічо не прийде мабуть, так і було, нічо не приходилоMasterio писав:порушувати більше небуду
в мене колега дуже часто гайцям рукою махає переважно на трасі )))) більшість гайців тоже махає і думає мабуть що то за перець такий поїхавigorok писав:я йому рукою махнув, і він мені тоже
що їх там міняти ? 54 вал ставиться як стандартний вал. плюс регуліровка клапанів. то все стандартна процедура яку зробить любий толковий моторист. подзвони до Сані на червоному драгстері, він поміняєigorok писав:бачив твою машину на слаломі, хотів вал показати, но тебе не наблюдалось, в кого ти вали міняєш і шо то тобі коштує, бо я питаю і ціни відрізняються в рази!
я так і зробив...і прикинь, 3 місяці їздив, спіцом доручення їм тикав, і ніхто за талон навіть не заікнувсяGodDan писав:делать етот талон или забить болт
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей