крадуть люди, а не державаDoktor писав: держава може тільки красти .
люди дають хабаріDoktor писав: ,в нас болт не закрутиться зайвий без хабаря
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
крадуть люди, а не державаDoktor писав: держава може тільки красти .
люди дають хабаріDoktor писав: ,в нас болт не закрутиться зайвий без хабаря
держава тобі віддає рівно стільки, скільки ти заплативDoktor писав: держава може тільки красти
Doktor писав: щоб був високий врожай потрібне хороше поле,пшениця на каменях не росте.
останій пункт собі на лобовому вишкрабай
а-ля люди, які все життя і до кінця життя сидять і під три капельки розказують таким же, як вони, що всі навколо гівнюки... а потім скидаються на чергові три капельки і знову діляться одне з одним своїми "експертними" думкамиEnter писав:Головне мати бажання щось змінювати і пробувати , бо так життя пройде і Doktor дальше буде стверджувати що хтось та й винен.
Doktor писав: Чого кормиш польського пана? Та бо все дуже просто
Doktor писав: cat-yellow, ара тобто коли ти кажеш що 2+2=5 а я що 4 то дурак я, буду знати
Doktor писав:дурак я, буду знати
я в Україні, накупляв батькам продуктів, оплатив їм комуналку, трохи підняв твою економіку... то ж на три слова мав правоDoktor писав:cat-yellow, тебе в країні нема ,так що про податки мовчи таємний бляхар=)
блеа,а чого коли я роблю те саме я сідр,а ти дартаньян?cat-yellow писав: я в Україні, накупляв батькам продуктів, оплатив їм комуналку, трохи підняв твою економіку... то ж на три слова мав право
спасибі!Doktor писав: всіх блахарів,укробляхарів з наступаючим
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 32 гостей