Машина живе надворі, грію я її на ходу до 2000 обертів максимум. Поки дворами з за Аквапарку пропхаюсь до Мака на ВВ - газ практично завжди вже увімкнутий.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
о то ти сусідMyself писав: Машина живе надворі, грію я її на ходу до 2000 обертів максимум. Поки дворами з за Аквапарку пропхаюсь до Мака на ВВ - газ практично завжди вже увімкнутий.
Я там же, сосєді ))mathst писав:о то ти сусідMyself писав: Машина живе надворі, грію я її на ходу до 2000 обертів максимум. Поки дворами з за Аквапарку пропхаюсь до Мака на ВВ - газ практично завжди вже увімкнутий.Аналогічно, на ВВ вже на газі.
mathst писав: о то ти сусід Аналогічно, на ВВ вже на газі
Та нас тут ціла колоніяCOLIN писав: Я там же, сосєді ))
протезний аналогічноsapphir писав: Лапаївка і великий Ашан на Укр нафті газу нема - нулі і жодної машини..
Причому тут заправщик? Заправщик хіба що може при деяких махінаціях намахати колонку (приклад на табло 20 літрів, а реально заправилось 40). Але не клієнта. Ви не праві, а людина навпаки вам скоро все зробила і відпустила.VETERAN писав: Щойно заправився на Укрнафті за кільцем (в бік Городка) по 11. І ще раз переконався, що заправщики - це банда злодіїв. Була черга і всіх відправляли платити до будки. Поки заплатив - вже все відключив і закрутив. Подивився на колонку - ніби нормально - 44 літри закачав. Дивлюся на балон - на 3/4 заповнений. Значить паскуда вкрала мінімум 5-7 літрів
А куди газ подівся? Я заплатив за те, щоб він був у мене в балоні.p0var писав: Причому тут заправщик?
Проявив слабкість. Завжди стою, а тут не хотів затримувати чергу.RomkoZem писав: а чогож тоді нестояти при заправці, заправив і тоді підїхав до каси
ну ок, заправка намахала. Але заправщик причому? Чи ви думаєте він з Бєньою в долях?VETERAN писав: А куди газ подівся? Я заплатив за те, щоб він був у мене в балоні.
Та "людина" спеціально всіх відсилає до будки, щоб не бачили, що не налив до закриття клапана. Коли я стою поряд - бачу, що клапан ще не спрацював, а в балон вже накачали більше, ніж об'єм цілого балону. Такі самі мудрі і заправщики цієї ж компанії на Стрийській - наперед допитуються який балон стоїть, щоб вчасно вимкнути і не "налити" забагато.
Ах так - він там єдиний безгрішний ангел. Про об'єм балона розпитує з цікавості і заправляти не починає, поки до будки не підеш із особливої турботи. Користуються тим, що ніяково йому прямо в наглу морду сказати, що підозрюєш його в шахрайстві і хочеш перешкодити йому красти у себе.p0var писав: Але заправщик причому?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей