До того, що нові штрафи, без зміни МК, - повна нісенітниця.xxfOxx писав: не зовсім зрозумів, до чого то посилання?
may писав: Зрада на канікулах, а МКУ міняли останній раз іще в лютом...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
До того, що нові штрафи, без зміни МК, - повна нісенітниця.xxfOxx писав: не зовсім зрозумів, до чого то посилання?
may писав: Зрада на канікулах, а МКУ міняли останній раз іще в лютом...
Усе після новорічних свят буде видноKirik писав:не хочу листати всю тему, хтось скаже з нового року, якісь штрафи за пл бляхи будуть? чи і далі все так само залишиться? хочу собі якусь жоповозку взяти маленьку з поляндії
40 тис штраф, машина стільки не буде коштуватиVasiliyyy писав: про 40 тисяч?
Я тебе в чомусь переконую?! Хочеш вір хош не вір,мені якось паралелепіпедноVasiliyyy писав:andreyclk - як то "буде видно", якщо ти на минулій сторінці заявляв про 40 тисяч?
Ну так ви хочете бачити штраф на сайті ВР,ну от чекайте після новорічних свят буде видно.Vasiliyyy писав: а тут вже кажеш "буде видно"
ну та вилізти в чужу смугу, пофіг на всіх, я на бесі хай всі відпочинуть, потім аварійка в режимі бога все порішаєDoktor писав: xxfOxx,
в першому відео нічого кримінального не було крім того що не включив поворот,але людина вибачилась.
Включила і я не розганявся щоб її не пустити, а їхав собі так як і їхав, тим більше за мною машин не було, після мене собі ланос перелаштувався.Doktor писав: в другому людина включила поворот але ти так гнав, що її не пустив .
та є і з "вишкою" оно лікар-сварщик наприклад.САХАР писав: Половина більша бляхарів з глухих сел з освітою 3 класси.
Ти таки якийта не те, що хворий, а просто кон...ний таке написатиDoktor писав: Жовтий кіт приїде нас спасати на польському танку на бляхах.
А ми будемо різати клятих ляхів,як діди в 44
xxfOxx писав: xxfOxx написав:
кожен раз як я думаю, що більшої дурниці ти не зможеш запостити, ти переконуєш мене в тому, що тупості людській нема меж
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 33 гостей