Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я думаю це.Dexter писав: чи українські журналісти просто такі тупарилі?
vovka писав: Вчорашня стаття про поїзд за 1 год 8 хв тому приклад. Про різницю в часі мабуть не в курсі.
cat-yellow писав: Вовка, всьо ясно
Та я шось хйз.. На другому знаку все ясно.cat-yellow писав: Все ж ясно
так, можутьvovka писав: Українські громадяни бляхарі можуть їхати в крайньому лівому чи ні ?
Та ясно як білий день що на пас для громадян УА,на крайняк на паспортному контролі людина з МРГ піде і зареєструється у віконечко на пасі МРГ....AVP_6 писав: а якшо в одній машині водій з візою а пасажир з карткою МРГ? куди їм їхати
подивився на камеру,поліція є,але шось там візуальний вінігрет...буси на Італію йдуть,певно тому там армагедонKritik писав: ше б поліцаї то контролювали, шоб наша бидлота не зробила з того опять бардак
рішення приймається по водію. так вони в фейсбуці відписали.AVP_6 писав: а якшо в одній машині водій з візою а пасажир з карткою МРГ?
як на мене тежKritik писав: як на мене то це перемога
Kritik писав: як на мене то це перемога
Kritik писав: рахується тільки водій
так яка проблема садити одного водія з візою а ше 4 МРГ і їхати на той УА пас? де тут перемога?, це те саме було шо торгаші підсідали в автобуси рейсові вже на кордоніSluva писав: Та ясно як білий день що на пас для громадян УА,
так машина то одна а не 5. всяко менше роботи в митників.AVP_6 писав: так яка проблема садити одного водія з візою а ше 4 МРГ і їхати на той УА пас? де тут перемога?
ну будемо надіятись, памятаю кордон літом коли краківець дві митниці за 18хв пройшовKritik писав: вони ракушки, не додумаються до цього
ostin777powers писав: мені коров з носа треба до поляндії
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей