особливо якщо радейко виключити
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Мусиш пильнувати радіоLyubomyr писав:pavlo09, час покаже, але більш як 20тис.км ще не привик
особливо якщо радейко виключити
Вирішиш мені питання егр в цій машині?САХАР писав:pavlo09, 1,6 тдi тiлькi пiшли з 11 року,форсункi у всiх однаковi.Так що реально на данний момент там три проблеми-форсункi,датчик паливноi рампи i заслонка Егр.В принципi за 100-150 долл вирiшуэтся люба з них.
Які симптоми? Який пробіг авто?HacK писав:Вирішиш мені питання егр в цій машині?САХАР писав:pavlo09, 1,6 тдi тiлькi пiшли з 11 року,форсункi у всiх однаковi.Так що реально на данний момент там три проблеми-форсункi,датчик паливноi рампи i заслонка Егр.В принципi за 100-150 долл вирiшуэтся люба з них.
два чого маєш?САХАР писав: маю два з 12тис i 20тис пробiгу.
Рено, х... зна яке саме, але походу воно тобі в "помощь"G@rry писав:всім знову привіт, пасат відпав, через технічні його моменти та розхід в основному, але сподобався дуже.
до літа таки треба щось комфортне з хорошою комплектацією
бенз\газ
або дизель
механіка
від 8 року
бюджет 10-11 к.
хто шо порадить ?
Б7 не стягну, октахи не хочу
ше варіанти ?)))
G@rry писав:всім знову привіт, пасат відпав, через технічні його моменти та розхід в основному, але сподобався дуже.
бенз\газ
або дизель
механіка
від 8 року
бюджет 10-11 к.
хто шо порадить ?
ше варіанти ?)))
cat-yellow писав:Рено, х... зна яке саме, але походу воно тобі в "помощь"G@rry писав:всім знову привіт, пасат відпав, через технічні його моменти та розхід в основному, але сподобався дуже.
бенз\газ
або дизель
механіка
від 8 року
бюджет 10-11 к.
хто шо порадить ?
ше варіанти ?)))
Питай Реноводів деталі
Ну то не показник, в мене середній на Мегані до 6л. на 100 за 1,5 рокиsapphir писав: Покі що 9 літрів солярина сотню
Taras:) писав:Ну то не показник, в мене середній на Мегані до 6л. на 100 за 1,5 рокиsapphir писав: Покі що 9 літрів солярина сотню
Сценік на АКП 7 на 100, але то середній зі швидкість 28-30
Якщо середня буде до 20 то всяке може бути
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей