Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а може чувак настільки багатий, що йому пофіг. для нього ця ламбо - це звичайна жоповозка і йому на ній нормDexter писав:andrewdor, розумний і не ніщебродний власник Ламбо лишив би її у Львові і взяв для лиж на 2-3 дні в оренду кроссовер/просту машину.andrewdor писав: Напевно в нього пакет "дороги Україна"
Людині за кермом такого авто, важко дати такі х-ки...
походу власна жаба його душила "як так, я ж власник ламбо, як я лишу ламбо закриту в гаражі, треба шоб в буковелі всі бачили шо я на ламбо, пофіг шо зима і сніг"
ну або не панти, а банальна відсутність грошей на оренду кроссовера/іншої машини
імхо
Напевно на газу ламбо його, що бідака не має грошей на аренду кросовера і їде на ламбо на Буковель покататись, це такий економ варіант відпочинку сьогодні..Dexter писав: andrewdor, розумний і не ніщебродний власник Ламбо лишив би її у Львові і взяв для лиж на 2-3 дні в оренду кроссовер/просту машину.
походу власна жаба його душила "як так, я ж власник ламбо, як я лишу ламбо закриту в гаражі, треба шоб в буковелі всі бачили шо я на ламбо, пофіг шо зима і сніг"
ну або не панти, а банальна відсутність грошей на оренду кроссовера/іншої машини
то наш хлоп. Збирав полуниці у Британії, та приїхав додому на канікули. Як то кажуть "щоб в селі всі @хyєлі"
хотів би я бачити як вона на засніженій дорозі ше й з правим рульом обганяє і вставляє всіхandrewdor писав: думаю йому просто в прикол на ламбо розсікати, і дразники умніків на "тюнінгованих тачках"
і чим це така брєдова ідея? Вася, може все таки жаба, а?Dexter писав: Jarevych, AnGeL, чуваки, ви мальоха запізнились, про бокс говорили дві сторінку тому, на останній сторінці писалось про брєдовість самої ідеї на такій машині їхати в гори на лижі в таку погоду
AnGeL писав: ви собі хоча б на секундочку уявіть, якого болтяру власник тої ламби ложить на вашу думку
а ти думаєш ми в цій темі "приколи-фото" звертаємся до власника ламбо шоб він нас почув?AnGeL писав: я більш ніж впевнений, що власник робитиме всі ті самі вище описані процедури і стосовно ваших думок
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей