А де ти газ заправляєш?Thorn писав: Йдеться про бензин, не про газ!!!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Заправки, паливо 2016
- CAT
- Ім'я:Данило
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- telko
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
Re: Заправки, паливо 2016
Укрнафта, Брсм, АНП
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
залив 30л UPG дизель, коли на дні (пів червонї поділки) був Пульс. Не заглох
що здивувало
1: ДП що для легковушок (помп-форсунки, комон-рейли), що для траків одне й теж. Правда різні пістолі (типу діаметр іт.п.)
тра пасопрт на соляру питати/дивитись
2: на 30л на картку впало бонусом 6грн. ТОбто літра виходить 17,90.

що здивувало
1: ДП що для легковушок (помп-форсунки, комон-рейли), що для траків одне й теж. Правда різні пістолі (типу діаметр іт.п.)

тра пасопрт на соляру питати/дивитись
2: на 30л на картку впало бонусом 6грн. ТОбто літра виходить 17,90.

"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
-
- Дякував (ла): 18 рази
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
Це швидше мало б так звучатиMAECTP0 писав: був Пульс,Не заглох
що здивувало

Воно 

-
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 1 раз
Останній раз заправляв газ на Шелл на Зеленій у Львові, а перед тим на Шелл в Чернівцях. Якщо на чернівецькому газі машина літала як на хорошому 95 бензині, то після заправки на Зеленій, машина при різких і значних навантаженнях трохи тупить.
- MAECTP0
- Контактна інформація:
Thorn, там стоїть смайл. То був сраказм 
Плацебо, авто стало чуть тупіше. Але не стверджую бо:
1. Адаптація не пройшла.
2. По місту не відчує.
3. На днях на тернопільщину. Туди-назад 400км. От і порівняю.

Плацебо, авто стало чуть тупіше. Але не стверджую бо:
1. Адаптація не пройшла.
2. По місту не відчує.
3. На днях на тернопільщину. Туди-назад 400км. От і порівняю.
- Kritik
- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
в польщі раніше заправляв тільки Shell або BP
потім погуглив, взнав шо на ці фірми постачає паливо Орлен і Лотос, бо тільки ці 2 фірми мають заводи в Польщі, і шо ці самі заводи постачають на Ашан, тільки Ашан має мінімальних 1-2% накрутки на цьому, тільки для того шоб стимулювати людей їздити до них, тому тепер заправляють на Ашані, нормальне паливо, а ціна на на 20-30 грош менша
а як приїжжаю в Україну то тільки Шелл
потім погуглив, взнав шо на ці фірми постачає паливо Орлен і Лотос, бо тільки ці 2 фірми мають заводи в Польщі, і шо ці самі заводи постачають на Ашан, тільки Ашан має мінімальних 1-2% накрутки на цьому, тільки для того шоб стимулювати людей їздити до них, тому тепер заправляють на Ашані, нормальне паливо, а ціна на на 20-30 грош менша
а як приїжжаю в Україну то тільки Шелл
- andriy_zab
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 12 рази
Карочче, перейшов я на солярку UPG після 4 років на Сокарі. Викатав аж 1 бак і наразі задоволений, по паспорту- все паливо в них Мозирь, Євро5. Останніх пів року на Сокарі складалось враження що почали щось бадяжити, чи бавитись присадками. Оскільки UPG тільки заходить на ринок-думаю якість будуть наразі тримати.
Для тих хто думає що якісне паливо не може бути дешевим- чому на ОЛХ чи в нас на форумі можна без проблем взяти соляру в талонах по 17.90, а на АЗС при цьому деруть 21? Заливають якесь інше паливо чи що?
Так що дайош бойкот монополістам ОковОко, Вогам, Сокарам і Шеллам. Хай собі далі домовляються і виставляють ідентичні ціни....
Для тих хто думає що якісне паливо не може бути дешевим- чому на ОЛХ чи в нас на форумі можна без проблем взяти соляру в талонах по 17.90, а на АЗС при цьому деруть 21? Заливають якесь інше паливо чи що?
Так що дайош бойкот монополістам ОковОко, Вогам, Сокарам і Шеллам. Хай собі далі домовляються і виставляють ідентичні ціни....
-
- Ім'я:Alex
- Дякував (ла): 0
і як ?MAECTP0 писав: 3. На днях на тернопільщину. Туди-назад 400км. От і порівняю.
- Vasiliyyy
- Дякував (ла): 276 рази
- Подякували: 91 рази
Народ, на OPAL-і хтось заправляється (у Зимній Воді, перед поворотом на Рудно під міст)? Бо я пару раз заливав там дизель у свого трактора - їде незле, і до того ж соляра по 16 грн

- MAECTP0
- Контактна інформація:
Не вийшло затестити на "довгій" дистанції. Що встиг. Враження не зрозуміле. Не скажу що погано. Але й, поки що, не розхвалятиму.deepmost писав: і як ?
- Йосип
- Ім'я:Йосип
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Vasiliyyy, кенго повний бак залили.політ хороший,це білоруська заправка,там ще є дорожче дизпаливо 

- Vasiliyyy
- Дякував (ла): 276 рази
- Подякували: 91 рази
Я в курсі, але навмисне беру ту дешевшу - на пробу. 

-
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 3 рази
Звиняйте, що на расейській
На сегодняшний день наилучшее топливо это неразведенный (не разбодяженный ) Мозырь. Орлен литовский это еще лучше, но это уже существенно дороже и идет в основном на Пульсы и Экто и Мустанги и то как правило редко. В основном все эти премиальные виды топлива это опять же Мозырь + присадка сомнительной пользы.
Кременчуг в оригинале производит максимум Евро-4, что хуже естественно, чем Мозырь. Поэтому АNP, Сентоса, Укрнафта и Авиас это только Евро-4, с повешенной серой. Их преимущество это лучшая стойкость к морозам.
Теперь по экономике. Евро-3, у нас в Украине производят все кому не лень путем перегонки газового конденсата, в принципе получается у некоторых весьма неплохо, даже уже машинки по осветлению придумали, которые с печного топлива могут соляру прозрачную и красивую делать. Весь прикол в сере, которая не просто убивает, а просто выносит топливную. Ну еще цетановое число заставит на педальку давить сильнее, соответственно расход будет не вау какой.
Так вот эта Евро-3 соляра производится в основном в центральной Украине, поближе к Щебелинке и Кременчугу.Стоит она на 1000-1500 грн дешевле, а рубчик(гривна)-полтора это уже немало. Это в основном Черкассы,Кировоград и Харьков с Днепром. Тут происходят чудеса, когда Можно купить Мозырь, дешевле чем на границе (условно Коростень) Наверное не сложно понять феномен ценообразования, это от 20% до 70% Евро-3 в Мозыре. Вот как-то так.
Для полноты картины нужно сказать за небольшое кол-во Лукойла Евро-5 на рынке (в основном Харьковская область) и Греческого топлива, встречающегося на юге страны, но они не конкурентны с Мозырем не по качеству не по цене. Самая жуть это так называемая Шахтинка, редчаяшее "Г" - контрабанда с России, зато недорого.
Wog торгует чистым Мозырем, правда иногда на заправках может быть внутренняя химия, но это редко. Мы тоже торгуем чистым Мозырем. Хотите могу с кем угодно поспорить, что взяв образцы с WOGа и у нас отличая не найдете, а может даже наше оказаться только лучше, так как у нас человеческого фактора меньше будет.
Никакой рекламы, просто опыт за пол года нефтетрейдинга.
Сегодняшние цены на опте:
12,3 Мозырь от 30000 литров
10,7 Евро-3 от 30000 литров (ну это то о чем я писал выше)
У нас себестоимость процесса (бензовозы + аренда территорий и офисов, з/п сотрудников + 1-1,5% процента стабильного недолива в бензовоз на Коростене, что приходится докладывать со своего кармана, так как топливо заливают +8 градусов, а на улице прохладней) так вот себестоимость 0,65 грн на литре. Зарабатываем 1 гривну итого сегодняшняя цена 13,95. Все честно. За качество и точность налива в ответе.
P/S Тройкой не торговали не торгуем и не будем торговать, ни в каких пропорциях, у нас свой парк, который до появления своей топливной программы просто задолбал ремонтами то фарсунок, то насосов, то распылителей, то ПЛД секций. Сейчас как-то легче дышать стало.
Ну про БРСМ и прочие кухни собирающие солярку по частям, начиная с авиационного керосина, заканчивая сложновыговариваемыми названиями я писать не стану, как-нибудь в другой раз.
На сегодняшний день наилучшее топливо это неразведенный (не разбодяженный ) Мозырь. Орлен литовский это еще лучше, но это уже существенно дороже и идет в основном на Пульсы и Экто и Мустанги и то как правило редко. В основном все эти премиальные виды топлива это опять же Мозырь + присадка сомнительной пользы.
Кременчуг в оригинале производит максимум Евро-4, что хуже естественно, чем Мозырь. Поэтому АNP, Сентоса, Укрнафта и Авиас это только Евро-4, с повешенной серой. Их преимущество это лучшая стойкость к морозам.
Теперь по экономике. Евро-3, у нас в Украине производят все кому не лень путем перегонки газового конденсата, в принципе получается у некоторых весьма неплохо, даже уже машинки по осветлению придумали, которые с печного топлива могут соляру прозрачную и красивую делать. Весь прикол в сере, которая не просто убивает, а просто выносит топливную. Ну еще цетановое число заставит на педальку давить сильнее, соответственно расход будет не вау какой.
Так вот эта Евро-3 соляра производится в основном в центральной Украине, поближе к Щебелинке и Кременчугу.Стоит она на 1000-1500 грн дешевле, а рубчик(гривна)-полтора это уже немало. Это в основном Черкассы,Кировоград и Харьков с Днепром. Тут происходят чудеса, когда Можно купить Мозырь, дешевле чем на границе (условно Коростень) Наверное не сложно понять феномен ценообразования, это от 20% до 70% Евро-3 в Мозыре. Вот как-то так.
Для полноты картины нужно сказать за небольшое кол-во Лукойла Евро-5 на рынке (в основном Харьковская область) и Греческого топлива, встречающегося на юге страны, но они не конкурентны с Мозырем не по качеству не по цене. Самая жуть это так называемая Шахтинка, редчаяшее "Г" - контрабанда с России, зато недорого.
Wog торгует чистым Мозырем, правда иногда на заправках может быть внутренняя химия, но это редко. Мы тоже торгуем чистым Мозырем. Хотите могу с кем угодно поспорить, что взяв образцы с WOGа и у нас отличая не найдете, а может даже наше оказаться только лучше, так как у нас человеческого фактора меньше будет.
Никакой рекламы, просто опыт за пол года нефтетрейдинга.
Сегодняшние цены на опте:
12,3 Мозырь от 30000 литров
10,7 Евро-3 от 30000 литров (ну это то о чем я писал выше)
У нас себестоимость процесса (бензовозы + аренда территорий и офисов, з/п сотрудников + 1-1,5% процента стабильного недолива в бензовоз на Коростене, что приходится докладывать со своего кармана, так как топливо заливают +8 градусов, а на улице прохладней) так вот себестоимость 0,65 грн на литре. Зарабатываем 1 гривну итого сегодняшняя цена 13,95. Все честно. За качество и точность налива в ответе.
P/S Тройкой не торговали не торгуем и не будем торговать, ни в каких пропорциях, у нас свой парк, который до появления своей топливной программы просто задолбал ремонтами то фарсунок, то насосов, то распылителей, то ПЛД секций. Сейчас как-то легче дышать стало.
Ну про БРСМ и прочие кухни собирающие солярку по частям, начиная с авиационного керосина, заканчивая сложновыговариваемыми названиями я писать не стану, как-нибудь в другой раз.
- Kritik
- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
ми це хто?Мы тоже торгуем чистым Мозырем
- Varvas
- Дякував (ла): 3 рази
- Lyubomyr
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
Varvas, а я вже хотів пропонувати скинутись щоби взяти на 30000літрів по 12.3 

-
- Дякував (ла): 143 рази
- Подякували: 63 рази
є 30т по 12 грн,по передоплатіLyubomyr писав:Varvas, а я вже хотів пропонувати скинутись щоби взяти на 30000літрів по 12.3

- Lyubomyr
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
andreyclk, скидуємось? 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей