всі так думають, а по факту всі офіціали криворукіpeta писав: думаю офіціали мусять вміти ним малювати

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
всі так думають, а по факту всі офіціали криворукіpeta писав: думаю офіціали мусять вміти ним малювати
То правда, всюди залежить від майстра.. при прийомі авта треба добре перевіряти якість роботи.andrew писав:всі так думають, а по факту всі офіціали криворукіpeta писав: думаю офіціали мусять вміти ним малювати
врегулювальнику Тарасу вітанняpeta писав: andrew, Граве, до страхової в мене притензій нема все просто якщо б я не викликав поліцію і збиток більший 25 то я доплачую, тобто це був мій вибір.
Спілкувався з Володимиром, Тарас напевно той що від нього справа сидитьsantosxxx писав: врегулювальнику Тарасу вітання
Бачив сьогодні вранці як міняли. Напевне розминулися)peta писав: сьогодні поміняли по гарантії.
так якість світла з часом і почне страждати, коли фара буде в сколахpeta писав: якість світла важливіша за старіння фари.
І пару комплектів номерів на випадок якщо вкрадутьRULES писав: ще є адепти одягати синтетичні чохли на сідушки(особливо шкіряні) і чохол на руль
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей