і це, нажаль, правдаСАХАР писав:не факт що не відвалюєтся на ходу а там життя вже.Хай пише ліпше.xxfOxx писав: ліпше йди яку дев'ятку повари
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
і це, нажаль, правдаСАХАР писав:не факт що не відвалюєтся на ходу а там життя вже.Хай пише ліпше.xxfOxx писав: ліпше йди яку дев'ятку повари
я так думаю, того він і не стоматолог, відать є преценденти по якості роботиcat-yellow писав: і це, нажаль, правда
Пи-ть не ящики тягать.Pribaltika писав: Что скажите, стоит ли ?
неявно ми всі профінансуємо його націоналізацію, прямі і непрямі платники податків.Петро писав: Doktor, мені піхуй,нічого в приваті немаю
Ти думаєш тобі тут повірять?Varvas писав:неявно ми всі профінансуємо його націоналізацію, прямі і непрямі платники податків.Петро писав: Doktor, мені піхуй,нічого в приваті немаю
привату і чиновниківandreyclk писав: на благоустрій
116 млрд грн виділить Україна на приватбанк,Як думаєш Порошенко свої дасть чи може Ахметов?Петро писав:Doktor, мені піхуй,нічого в приваті немаю
і ше Доктор снікерсів накупляєПетро писав:andreyclk, в мене мінімальна зп,шо я можу дати.Хіба за то шо заправляю газ![]()
Інфляцією заплатять усі,відео вище кидав але ніхто не дививсяПетро писав:andreyclk, в мене мінімальна зп,шо я можу дати.Хіба за то шо заправляю газ![]()
вам то з дохтурозварювальником чого переживати? податки не платите, за рахунок них інфляцію перекриєте, профіт.andreyclk писав: Інфляцією заплатять усі,відео вище кидав але ніхто не дивився
Я ж написав то добровільний внесокxxfOxx писав: Доречі, знайшов десь, щоб було вказано що ЄСВ це податок ? Якось злився так тихенько аж дивно
ППц платник податків найшовся,вся економіка країни на тобі, 300грн то грошиська?!xxfOxx писав: податки не платите
По суті так-якщо помножити на кількість платящих.andreyclk писав: 300грн то грошиська?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей