не сіськи а цицькиKritik писав: і які сіськи кращі так і не поняв

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
не сіськи а цицькиKritik писав: і які сіськи кращі так і не поняв
от десь ти зріш в корєнь! Бо на конкретний випадок тобі починають розкладати теорію...Kritik писав: йшла 332 сторінка
я вже втратив суть проблеми
andreyclk писав: Що я не так зрозумів,що воділа без страховки і пяний має одинаковий рівень адекватності ?
Маєш інші дані ? З цікавістю ознайомлюсь .andreyclk писав: ТАк як з твоєї придуманої статистики ДПТ трапляється з ними в одинаковому відсотковому відношені
Давай тоді так: В кого більша імовірність потрапити в ДТП водія без страхівки чи бухового водія?xxfOxx писав:обидва долбограї, тому так, вони обоє неадекватні бо не дотримуються правил, що не так?andreyclk писав: Що я не так зрозумів,що воділа без страховки і пяний має одинаковий рівень адекватності ?
Шкоди можуть різної завдати, але порушники обоє - бо і так і так ти порушуєш закон, не можна в одному випадку казати так погано, а в іншому - а ну то нічого, бо і то і то є порушенням
А я вважаю людину яка випила 200 гр віскаря і сіла за кермо Дов бойобомLiuskywalker писав:andreyclk, я писав ! І я тих двох водіїв ставлю на один щабель по відповідальності ! І "грати" обох пропоную однаково !
Не логічно ? Чому ?
Про адекватність я десь писав ?
Я особисто вважаю себе п і з д є ц яким адекватним навіть після 200 г віскаря , і що ?
і що ? А якщо в тої людини 170 кг живої ваги , і після 200 г віскаря "драгер" покаже 0,1 проміле ?andreyclk писав: А я вважаю людину яка випила 200 гр віскаря і сіла за кермо Дов бойобом
Ти випив вже 200гр???Liuskywalker писав:і що ? А якщо в тої людини 170 кг живої ваги , і після 200 г віскаря "драгер" покаже 0,1 проміле ?andreyclk писав: А я вважаю людину яка випила 200 гр віскаря і сіла за кермо Дов бойобом
Це якось корелює з тим, що я писав вище ? І дає тобі якісь цифри про імовірності ?
Я вродь нормально чорним по білому написав " 10 раз - ОК , а на 11-й - фейл " в обох випадках !
ти серйозно ? Отак зходу вичислиш без додаткових умов ?andreyclk писав: Ще раз повторюсь в кого більша імовірність попасти в ДТП пяному чи без страхівки?
1. держава ж тебе дурить тарифами, накажи їїDoktor писав: xxfOxx,
1 ні магнітів ніколи не ставив
2 гроші
3 офіційно ні на яких, але ця тема як раз про це.
ну по-перше питання задане не мені, як я маю на нього відповідати?Doktor писав: xxfOxx, Тепер ти дай відповідь на питання які я задав коту
Doktor писав: Чому людина яка не має грошей для обслуговування девятки для тебе нормальна,а якщо нема грошей на обслуговування пл машини то це недолюдина?
2 в 1 так легше?xxfOxx писав: 2. ти щось запутався - то бюрократія, то гроші, визначся будьласка
а якщо ти б читав закони то б знав ,що кожен злочинець має право на захист,і до поки він під слідством він підсудний, а не злочинець.xxfOxx писав: кожен злочинець так само має право вимагати відміни покарання бо він прагнув кращого життя?
де таке хто казав?Doktor писав: Doktor написав:
Чому людина яка не має грошей для обслуговування девятки для тебе нормальна,а якщо нема грошей на обслуговування пл машини то це недолюдина?
ти недоплатив податки від своєї бізнесдіяльності, ну як мінімум, вкрав мито, яке б мав сплатити за бізнесбляхи і тд.Doktor писав: так що я в тої нещасної держави вкрав? ану давай скажи щоб я знав?
якщо я порушував і це зафіксовано - згоден оплатити штраф, без ніяких казок про "покращеня життя і гноблення народу".Doktor писав: ну ти порушував правила пдр?
правильно, я говорив про злочинця, до чого ти приплітаєш підсудного я незнаю, ми ж не в судді ніби?Doktor писав: xxfOxx написав:
кожен злочинець так само має право вимагати відміни покарання бо він прагнув кращого життя?
а якщо ти б читав закони то б знав ,що кожен злочинець має право на захист,і до поки він під слідством він підсудний, а не злочинець.
, які ще питання ?Людину, яка чинить злочин, називають «злочинець».
це називається, коли ти, лікар кажеш - вот та краде, а я просто прагну побути людиною і собі вкраду, але вона злочинець, а я офігенний бізнесмен, що прагне кращого життяDoktor писав: а от коли ти хочеш побути трохи людиною і заганяєш собі коритце за 1000уо то ти зразу злочинець,махровий рецедивість 10 год тюрми
давай тоді так вжеLiuskywalker писав:ти серйозно ? Отак зходу вичислиш без додаткових умов ?andreyclk писав: Ще раз повторюсь в кого більша імовірність попасти в ДТП пяному чи без страхівки?
Ну ,респект ,чо ! Може подавайся на якусь відповідальну роботу за овер 40к грн \міс .... Бо я не можу бе з додаткових чинників вичислити , що гірше :
а) бухий вася сам один на сільській дорозі
б) тверезий вітя без цивілки в місті-мільйоннику
П.С. Ти досі не в'їхав про що я пишу ?
я спочатку хочу послухати про імовірності від такого матьорого експерта як тиandreyclk писав: В кого більша імовірність попасти в ДТП? (Тобі точно не 12 років?)
Ще один пісатіль.Я вище написав цифри,окрім писати ще читати бажаноLiuskywalker писав:я спочатку хочу послухати про імовірності від такого матьорого експерта як тиandreyclk писав: В кого більша імовірність попасти в ДТП? (Тобі точно не 12 років?)З циферками , бажано .
я ще вище дав відповідь - вважаю, що обидва мають бути грані (від дієслова "грати" ) по повній і плюс-мінус однаково !andreyclk писав: А.тверезий вітя без цивілки сам один в сільській місцевості
Б.бухий вася в місті мільйоннику
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 27 гостей