машина на зимовій гумі, затягнув я цього року

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
таксістwazzup писав: пробіг 172 510км
Enter писав: таксіст
тільки по регламенту, коли горитьweber писав: лампочки поміняв?)
в понеділок стукне машинці 6 років, тоді порахую, ти мене знаєш, я таке робити не будуweber писав: Всередньому 28 штук в рік - космос Скручуй щоб повірили і продавай)
то все питання часу і $ ))wazzup писав: ні продавати ні скручувати
мені отакеVexler писав: то все питання часу і $ ))
мені наприклад отаке відерко подобається 2.0 дизель
6 років сьогодніLyubomyr писав: сьогодні мому пижику 5 років, бажаю ше не одну сотню тисяч км проїхати
пробіг 153 210км
wazzup написав:
сьогодні мому пижику 4 роки, з чим я його вітаю , скоро в школу піде
пробіг 135 240км
небагато цього року проїхав, 28 439км
цього року ще менше проїхав, 17 970км
я коли завівся то проїхав відразу біля 600км, думаю зарядився.cat-yellow писав: wazzup, акум зарядити і далі дивитись...
якщо не важко заводиться, то ще кататись
я нікуди не їжджу далеко зараз, почекаю морозів, підведе ще раз, заміню, але такого простою на місяць вже не планується.Lyubomyr писав: wazzup, краще було б перевірити нагрузочною вилкою, мені знайомий що продає акумулятори робив.
wazzup, послухайся поради)САХАР писав: Аккум вiд iзди не зарядится а трохi пiдзарядится.Надо на нiч на стацiонарну зарядку,заiдь на Джерельну або ще десь в них э пiдмiнний фонд.Поки твiй зарядять дадуть iнший поiздити та скажуть чи ще живий.
Фігню пишуть. Звичайно що заряджається. Я багато разів розряджав і мене прикурювали і я ще довго потім їздив. Тому якісь казки пишуть.doris писав: rubilnik, а чого це дурних? Людина правду пише. Акум від генератора лиш підживлюється.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей