https://auto.ria.com/auto_bmw_318_18723470.html ,чувак хоче обмінятись на інші бляхи, шоб знов влетіти в зупинку
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Все це класно, але заборона на перегруз призведе до збільшення цін чуть не в два рази на деякі товари. Працював з піском трохи в Іф.обл.. Карєр продає 1тонну за 40-50 грн, на Цементно-шіферному заводі в Іф. платять 100-120грн/тонна. Солярки на круг йде 70-75л. Порахуєм як везе 40 тонн.Dexter писав:від збільшення фінансування не пропадуть далекобійники, які везуть подвійний перегруз, особливо літом в жаруAnGeL писав: фінансувались дороги цього року
імхо, можна покращити дороги не більшим фінансуванням, а ліквідацією перегрущених фур ( з гранатомета)
та не з труни закидав оголошенняVasiliyyy писав: Він хоч живий лишився?
M@sTeR писав: Подорожчає пісок, щебінь, цемент, інші буд. матеріали...
andreyclk писав: ЗА януковиче тоже був чіткий податок з палива на ремонт доріг .ХІба не?!
ти ж розумієш, що будь-які розрахунки на користь будь-якого варіанту будуть на рівні "експертних" думок і їх легко ставити під сумнів.gooliver писав: andreyclk, ти знову у мене питаєш якихось цифр?? Я все ще чекаю економічного обгрунтування від вас, його так і не було.
Зараз з бляхарів у державу грошей не йде, але йде з розмитнення. З прийняттям закону розмитнення зупиниться і це вже ваша справа щоб порахувати і показати переваги того, що легалізація дасть більше доходів ніж розмитнення, або не дасть.
тоді б було все чесно, хочеш платити менше - дозаробляй гроші на кращу машину, не хочеш чекати - купуй дешевшу машину, але щорічно компенсуй надмірні викиди.Налог по выбросу СО2 определяется в зависимости от массы (г/км) производимого в атмосферу углекислого газа на 100 км пути. Данные по выбросам СО2 устанавливает непосредственно производитель автомобилей, каждый лишний г/км загрязнения свыше планки в 95 г/км обойдется владельцу в 2 евро в год (нормы 2014 г.).
ти хоч сказати шо розхід фури яка тягне 20 тонн і яка тягне 40 тонн - одинаковий?M@sTeR писав: Пісок 40т*40грн=1600 грн
Солярка 70л*20грн=1400грн
Зп водія 200-250грн
Ага, як раз сказати хтів.Dexter писав:ти хоч сказати шо розхід фури яка тягне 20 тонн і яка тягне 40 тонн - одинаковий?M@sTeR писав: Пісок 40т*40грн=1600 грн
Солярка 70л*20грн=1400грн
Зп водія 200-250грн
не зовсім, залежно ким зроблені розрахунки. Але для того вони і потрібні, щоб була аргументована дискусія, а не так, як зараз. Потрібні з різних сторін, різні цифри.Varvas писав: ти ж розумієш, що будь-які розрахунки на користь будь-якого варіанту будуть на рівні "експертних" думок і їх легко ставити під сумнів.
так, але, думаю, їх залишиться одиниці, навіть 2-3річні машини будуть більшість приганяти на легалізованих бляхах, оскільки так можна суттєво зекономити.Varvas писав: моя думка така, що легалізація (річна плата і т.п.) забере частину машин, які розмитнюються по новому, але є і завжди будуть люди, які купують тільки нові авто, або авто віком до 3-5 років і їм [цензура] всі ті 10-15 річні бляхи.
Прочитай остані повідомлення я тобі усі цифри привівgooliver писав: Я все ще чекаю економічного обгрунтування від вас, його так і не було.
Я кого лєшого розмитнення припиниться.Ти в якій країні живеш?gooliver писав: З прийняттям закону розмитнення зупиниться
От азаров [цензура] гроші на дороги не направляв а гройсман красава всі гроші на дороги направив ,а от за кого почали робити дороги не підскажеш??gooliver писав: Податок на дороги був і є, але повторюю вдесяте НА ДОРОГИ він не направлявся НІКОЛИ!
Як вона забере ? закон не буде діяти на авто новіше 2010 року і вище написав що це булоб економічно не вигідноVarvas писав: моя думка така, що легалізація (річна плата і т.п.) забере частину машин, які розмитнюються по новому
Як ,особисто ти, пропонуєш це зробити?Varvas писав: повторюсь, що в ідеалі потрібно, щоб було можливим розмитнити авто з євро4 по тих же ставка
Я вже 5 раз написав що новий закон не буде стосуватись авто 2010 року і новіше а ти бачу пости не читаєш а коментуєш.Цифри я тобі привів ти їх дальше не бачиш?gooliver писав: так, але, думаю, їх залишиться одиниці, навіть 2-3річні машини будуть більшість приганяти на легалізованих бляхах, оскільки так можна суттєво зекономити.
маю на увазі, що частина тих, хто планував у наступному році приганяти собі євро5 і 2010 року у випадку реалізації річної плати за бляхи виберуть дешевший старіший варіант машини+річна плата. я особисто так зроблю, з 99% ймовірністю.andreyclk писав: Як вона забере ? закон не буде діяти на авто новіше 2010 року і вище написав що це булоб економічно не вигідно
особисто ніяк, бо я не є суб"єктом законодавчої ініціативи.andreyclk писав: Як ,особисто ти, пропонуєш це зробити?
то такий перекос ти вважаш справедливий?? якщо я маю гроші на свіжу тачку - так я ще й маю платити за розмитнення, а на стару рухлядь у мене ще й пільги по розмитненню???andreyclk писав: Я вже 5 раз написав що новий закон не буде стосуватись авто 2010 року
Так, Гройсман особисто направив гроші, ще й особисто асфальт у ямки закидувавandreyclk писав: От азаров [цензура] гроші на дороги не направляв а гройсман красава всі гроші на дороги направив ,а от за кого почали робити дороги не підскажеш??
Ну якщо для тебе 100млн є в рік то копійки то скачи дальшеgooliver писав: що сотні тисяч заплатять по 200євро, а зараз не платять нічого? це, по твоєму достатня аргументація доцільності???
Вкотре переконуюсь,що ти перед тим як висер написати постів не читаєшgooliver писав: то такий перекос ти вважаш справедливий?? якщо я маю гроші на свіжу тачку - так я ще й маю платити за розмитнення, а на стару рухлядь у мене ще й пільги по розмитненню???
а з 2014 36 трильйонів доларів вложилиgooliver писав: З 2008го року на утримання всіх доріг виділяли в середньому не більше 3млрд грн, що є ніщо для 170тис.км.
От скажи для чого мені кожен рік платити податки в польщі і платити на Україні по 200+ є в рік якщо я можу дати одноразово 2тис уо і розмитнити на себе авто?Varvas писав: маю на увазі, що частина тих, хто планував у наступному році приганяти собі євро5 і 2010 року у випадку реалізації річної плати за бляхи виберуть дешевший старіший варіант машини+річна плата. я особисто так зроблю, з 99% ймовірністю
Ну прижене 6600 заплатять одноразово по 2000 а на бляхах 1-ий рік по 200,2-ий по 300,3-ій по 500САХАР писав:100000 тис бляхарiв заплате по 200 евро =
6600 людей ввезуть авто по новiй розтаможцi=
В мене виходе +- одинаково.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей