:megalol:alex писав:Забивай одну штучку для меня... Можно конечно и отцу ночью приклеить, но боюсь он юмора не оценит
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Наклейки "WWW.TUNING.LVIV.UA". Серія 2.
- Denja
- Тюнінг клуб
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Давно хочу наклейку. Але - машина настільки стрьомно виглядає (ніякого тюнінгу, вмятина на крилі, ржавчина і вічно брудна - одним словом робоча), що і клеїти не дуже хочеться. А з іншого боку намотую по Львові по 100 км кожен день, ніби і реклама була б не погана. Чи заслужила машина наклейку ? Коментарі про господаря не приймаються - з 9 до 23 в роботі 

- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Denja
Ідея наклейки була така: реклама сайту! Тому ми говорили щоб видавати їх всіх охочим, правда пізніше були обговорення щоб не давати всім підряд. Але так як загальна думка так і не виведена, а ти досить багато їздиш по Львові, то думаю маєш право її отримати :) при умові, що машину будеш частіше мити
Ідея наклейки була така: реклама сайту! Тому ми говорили щоб видавати їх всіх охочим, правда пізніше були обговорення щоб не давати всім підряд. Але так як загальна думка так і не виведена, а ти досить багато їздиш по Львові, то думаю маєш право її отримати :) при умові, що машину будеш частіше мити

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей