так, могли бути золоті, а могло б взагалі ніяких не бути, такий варіант не розглядаєш?Kirik писав: а за дороги, та за ті 20 років, і так як вони розграбували державу, попродавали заводи, поздавали їх на метал, в нас золоті дороги мали бути.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
так, могли бути золоті, а могло б взагалі ніяких не бути, такий варіант не розглядаєш?Kirik писав: а за дороги, та за ті 20 років, і так як вони розграбували державу, попродавали заводи, поздавали їх на метал, в нас золоті дороги мали бути.
не розглядаю, бо то вже був чересчур, їх люди змішали би з тим асвальтом, вже дороги перекривали, їм свалу не було їх не робитиAnGeL писав: ак, могли бути золоті, а могло б взагалі ніяких не бути, такий варіант не розглядаєш?
та ти шо) а 5 років тому, як було? робилось тільки в львові і для євро, а перед євро, взагалі нічогісінько не робилось роками, і ніхто нікого нізчим не вимішував.Kirik писав: не розглядаю, бо то вже був чересчур, їх люди змішали би з тим асвальтом, вже дороги перекривали, їм свалу не було їх не робити
тупі люди то не ті які мало знають, не вчились в вузах і т.д., то ті люди які елементарних речей не розуміють, які не розуміють що не можна в чорному перебігати дорогу вночі будь-де, і т.д. це люди які перед тобою на новій пошті закатують скандал, що їм не дають грошовий переказ по посвідченню з роботи чи по правах. яким чином різні можливості людей впливають на хоча б вищеперелічені речі?Kirik писав: AnGeL, немає тупих людей, всі люди одинакові, хтось має більші можливості розвиватися, хтось меньші, а ти говориш як типічна совкова викладачка, яка принижує дітей, як наслідок виробляєть компекс шо вони неповноцінні.
як не робилися, якшо всьо робилося, в мене навіть на село дорога була зроблена, полатана, а зараз їду все розбитеAnGeL писав: та ти шо) а 5 років тому, як було? робилось тільки в львові і для євро, а перед євро, взагалі нічогісінько не робилось роками, і ніхто нікого нізчим не вимішував.
їм просто [цензура] вже, де перебігати дорогу, і так життя замахалоAnGeL писав: тупі люди то не ті які мало знають, не вчились в вузах і т.д., то ті люди які елементарних речей не розуміють, які не розуміють що не можна в чорному перебігати дорогу вночі будь-де, і т.д. це люди які перед тобою на новій пошті закатують скандал, що їм не дають грошовий переказ по посвідченню з роботи чи по правах. яким чином різні можливості людей впливають на хоча б вищеперелічені речі?
Ще раз кажу. Я люблю свою жовту цукерку. А брати польські бляхи не будуKirik писав:
юрец, скоро приженеш собі ешку, не ачкуй
ну чувак в масштабах країни, повір, не робилось нічого, якшо порівнювати з тим шо робиться зараз.Kirik писав: як не робилися, якшо всьо робилося, в мене навіть на село дорога була зроблена, полатана, а зараз їду все розбите
о так, життя замахалоKirik писав: їм просто [цензура] вже, де перебігати дорогу, і так життя замахало
вот розумієш, мене ці люди вже замахали, життя довело до такого. тут он доктора почитати, то взагалі хочеться на іншу планету свалити, а цю підірвати...Kirik писав: ніколи не називав людей тупими, кожному є своя причина, це досить не виховано, і безтактно.
AnGeL писав: так дохтур простолюдина, якого то всьо за*бало, як він може сидіти вдома, заробляти якихось нещасних 5-6 тис. у нього дружина, дитина. потрібно купити їсти, мале росте, одяг, підгузники, це все дороге.
доктор стверджує, шо він ліпить з гімна (держави) конхветку, тим що не хочу сплачувати податків. на питання як? він каже шо будуть менше красти. але чи будуть більше фінансувати, він не може нічого сказати. от мене цікавить, як? яким чином ліпиться конхветка?
ше лурки тут не хваталоAnGeL писав: вот розумієш, мене ці люди вже замахали, життя довело до такого. тут он доктора почитати, то взагалі хочеться на іншу планету свалити, а цю підірвати...
http://lurkmore.to/95%25_%D0%BD%D0%B0%D ... 1%82%D1%8B - науково доведений факт
шо дріфтіть хочеш?AnGeL писав: такс, по темі, ане скільки на поляках альтеза на джейзеті коштує? мені таку треба
я припустив, я не знаю які в нього заробітки, сам особисто з ним не знайомийcat-yellow писав: за шо він ремонтуватись і заправлятись збирається з такою кілкістю зобов"язань і з такою зарплатою?
запитаю простіше: "нашо з такими доходами машина, яка в обслузі далеко не Ланос по баблу?"
Я ті гувору...Kirik писав: ой не 3,14зди
без неї ніякKirik писав: ше лурки тут не хватало
думав, але ще раз перечитав його пости, і мені стало спокійно на душіKirik писав: а ти не думав, може якраз в тих 95% попав ти, а не дохтур?
албанська сила, там реально кучамать, одні 190, 124 мерси, і нефешнбляхартазікиAnGeL писав: Kirik, я знайшов твій рай! - Албанія!
https://www.google.com.ua/maps/@41.2177 ... 312!8i6656
чувак, позир тут по вулицях, одні мерси блін!
я тобі то нагадаюmister_X писав: Я ті гувору...
я там три кадіки найшовAnGeL писав: албанська сила, там реально кучамать, одні 190, 124 мерси, і нефешнбляхартазіки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей