Я тільки не розумію їхньої математики в них з 10тис 0.2% получається 200 а в мене 20Kirik писав: мати рідна, скоро буде ешка
Типу множать 10000 на 0.02 і виходить 200
Або мені спати пора або цікавий вийде законопроект

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я тільки не розумію їхньої математики в них з 10тис 0.2% получається 200 а в мене 20Kirik писав: мати рідна, скоро буде ешка
Щось типу тогоandreyclk писав:cat-yellow, Зато сама модна машина в районі![]()
![]()
все правильно, і в мене такandreyclk писав: Я тільки не розумію їхньої математики в них з 10тис 0.2% получається 200 а в мене 20
Типу множать 10000 на 0.02 і виходить 200
я думаю буде так, приймуть закон, всі повалять в польщу скуповувати всі гради по 500-1000 баксів, потім вони почнуть сипатися, в них не буде грошей шоб їх відремонтувати, здадуть на шрот в пів ціни, після чого схаменуться і будуть їздити:"трамваєм на сихів"cat-yellow писав: До речі ще одне таке питання до спільноти: якщо люди, які давлячи на жалість починають лити сльози зі словами "чотири тищі, ай, ой, зуби порехтовані на полці лежать", нахрена їм машина з зарплатою в еквіваленті 2.5к км по місту і сухарями в кишені?
Доречі як варіант прочекати пів року шоб весь шрот вивезлиKirik писав: а після них я собі ешку прижену з німців
так і буде, поляки не будуть встигати добивати свої машини і спихати українцям, а потім ше зч дешевші стануть, кароч песняandreyclk писав: Доречі як варіант прочекати пів року шоб весь шрот вивезли
Kirik писав:все правильно, і в мене такandreyclk писав: Я тільки не розумію їхньої математики в них з 10тис 0.2% получається 200 а в мене 20
Типу множать 10000 на 0.02 і виходить 200ваще лафа, 20 баксів заплатив і катаєш рік
![]()
сміх та й годі![]()
![]()
я думаю буде так, приймуть закон, всі повалять в польщу скуповувати всі гради по 500-1000 баксів, потім вони почнуть сипатися, в них не буде грошей шоб їх відремонтувати, здадуть на шрот в пів ціни, після чого схаменуться і будуть їздити:"трамваєм на сихів"cat-yellow писав: До речі ще одне таке питання до спільноти: якщо люди, які давлячи на жалість починають лити сльози зі словами "чотири тищі, ай, ой, зуби порехтовані на полці лежать", нахрена їм машина з зарплатою в еквіваленті 2.5к км по місту і сухарями в кишені?![]()
а після них я собі ешку прижену з німців
Польський депутат,не вніс в декларацію годиник за велику суму от його і звільнили.Kirik писав: новак такий
наші його за свого прийняли, у них дорогий годинник за розкіш не вважаютьandreyclk писав: Польський депутат,не вніс в декларацію годиник за велику суму от його і звільнили.
Ти вже вирішив як не платити ПДФО і ПДВ?Kirik писав: а ви кажете платити податки, нема за шо тут платити, я вже казав що готовий платити як у польщі, тільки би прозора влада була, а не сіліконові сіськи і губи з ботексу чи як там
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей