а те ,що вона включає в себе більшу виплату у разі дтпDexter писав: а що спільного між "повне каско" і "стандартна польська страховка за 250$" ?
упороті це ті які купляють 30 річні корита по 3-4 куска
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а те ,що вона включає в себе більшу виплату у разі дтпDexter писав: а що спільного між "повне каско" і "стандартна польська страховка за 250$" ?
Всьо, к13да :)gooliver писав: Дешеві тачки ще не простимулювали жодну економіку країни, в тому числі і твою улюблену прибалтику.
от я ніяк не розумію чому у всій європі класні дороги,будують автобани якщо розмитення дешеве?cat-yellow писав: Тепер ти будеш єретик і вони захочуть тебе спалити :)
А який фуй скільки там страховка, якщо кінцева сума в три разт меньша? Це як ти стоїш в магазині, перед тобою два однакових телевізори, але одиен в три разт дешевший , я думаю ясно який ти придбаєшDexter писав:Kirik, мені [цензура] хто яку машину купляє
полахав чуть з того шо дохтор башляє 42% вартості машини на звичайну польську страхівку і ше шось доказує шо вона пачті як каско
Діма, ти тепер їхній ворогgooliver писав:вони мені вгодили і я за дешеві тачки, якщо вони дешевіють природнім спопобом + стимуляція від держави (зменшення акцизів, скасування євро6, може євро5).andreyclk писав: Тобі чим дешеві авто не вгодили?
Але про те, що раптове скасування розмитнення (ну не зовсім скасування, але ми знаємо про що мова) швидше всього призведе до зовсім не тих наслідків, які ви очікуєте. Про ризики, які я бачу - я вже писав.
Зрештою, ти у мене постійно хотів, щоб я наводив цифри як докази. А де ваші цифри якісь? Може ви порахували, який ефект дало зниження акцизів, скільки тачок планується ввезти під цей закон? А на основі того, скільки тачок ввезеться додаткого, якщо легалізувати всіх бляхараів на укр бляхи? Скільки орієнтовно вивезеться валюти з країни? Як це вплине на торгівельний баланс і, як наслідок, курс валют? Де сконцентруються привезені тачки? Міста чи чела, спальні районі чи приватні сектори, що буде з парковками у містах? Як таке кількісне збільшення авто буде узгоджуватися з пропусканою здатністю автомагістралей? Хоч якісь цифри прорахованого ефекту, хоч позитивного, а хоч негативного (окрім персональної вигоди у вигляді нормальної тачки задешево) хтось робив?
Бо там нема таких хитровиіпаних дармоїдів, як тиDoktor писав:от я ніяк не розумію чому у всій європі класні дороги,будують автобани якщо розмитення дешеве?cat-yellow писав: Тепер ти будеш єретик і вони захочуть тебе спалити :)
а в україні де корчі коштують 5-6 тисяч доріг нема? де заритий пес?
і як тобі користуватися польськими бляхами і гарними дорогами не бридко?
ти ту статтю, що я тобі скидував, прочитав? видно, що ні, тому і ставиш дурні питання про дороги.Doktor писав: от я ніяк не розумію чому у всій європі класні дороги,будують автобани якщо розмитення дешеве?
а в україні де корчі коштують 5-6 тисяч доріг нема? де заритий пес?
ти відповів на запитання про дорогу страхівку,молодець. сам запитав,сам відповівcat-yellow писав: Бо там нема таких хитровиіпаних дармоїдів, як ти
Я користуюсь тими благами, на які заслуговую і які оплачую
я готовий платити 200 доларів за страховку,податки і тд. або ж навіть більше, якшо в нас будуть такі дороги як в польщі,таке ж обслуговування як у польщі, та шо говорити про польщу, я про любу нормальну цивілізовану країну, а не так заплатив гроші, а якась жінка-кірва депутата зафігарила собі нові сіськи, чи він купив наступну віллу в іспаніїcat-yellow писав: Я користуюсь тими благами, на які заслуговую і які оплачую
Хай син порошенка їздить на наших бляхах!gooliver писав: о, почалося) "в депутати, а прокурори...". Забув олігархів згадати)) Я ж казав, майстер класи даєш)))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей