нє, я просто дуже швидко вчуся, а ти тут такі майстер класи показуєш - гріх не скористатисяandreyclk писав: А стрілки переводити ти де так навчився,чи ти по таких правилах живеш?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
нє, я просто дуже швидко вчуся, а ти тут такі майстер класи показуєш - гріх не скористатисяandreyclk писав: А стрілки переводити ти де так навчився,чи ти по таких правилах живеш?
Зїзд зарахованийgooliver писав:нє, я просто дуже швидко вчуся, а ти тут такі майстер класи показуєш - гріх не скористатисяandreyclk писав: А стрілки переводити ти де так навчився,чи ти по таких правилах живеш?
Згідно закони ти маєш проходити за авто в країні де воно зареєстровано? Так?!САХАР писав:Прийшла вiдповiдь.Сеат Альхамбра 2004 року,1.9 тдi.Середня цiна 4000евро.В рiк всi податки та страховки 1000евро.
вони мені вгодили і я за дешеві тачки, якщо вони дешевіють природнім спопобом + стимуляція від держави (зменшення акцизів, скасування євро6, може євро5).andreyclk писав: Тобі чим дешеві авто не вгодили?
ОСЬ і відповідь чому така різниця.Doktor писав: свою омегу я купив за 600уо в рік страхівка + то 1100злотих= 250 уо
шо саме Я тобі забороняю?Doktor писав: чому ти маєш мені це забороняти?
а що спільного між "повне каско" і "стандартна польська страховка за 250$" ?Doktor писав: зроблю повне каско яке буде коштувати як пів машини то я лох?
жестьDoktor писав: тобі за ті 200уо дупу відлижуть і при дтп нову машину куплять
ну не хочеш мати можливість купляти омеги по 600 уо то не купляй,Dexter писав: шо саме Я тобі забороняю?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей